"Yönetişim Toplantısı" 16 Mayıs'ta



Bir sivil toplum kuruluşu olarak, kurulduğu, 22 Mayıs 2008 tarihinden itibaren,  "katılımcı-yönetişim" modelini esas alan,  Kuşadası Selanik Mübadilleri, Rumeli Göçmenleri Derneği  (Mübadele Derneği), 8. Olağan Genel Kurulunun ardından, "Yönetişim Toplantısını" 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Kuşadası Mübadele Evi'nde, saat 14:00'de başlayacak toplantıda "dernek ve Mübadele Evi'nin tüm iş ve işlemlerinin gönüllülük içinde "sorumluluk" bilinci ile yönetici ve üyeler arasında paylaşımlmas" görüşülüp, karara bağlanacak.

Toplantıya ilişkin açıklama yapan dernek yönetim kurulu bşk. Ahmet Altunsoy, üyeler arasında "hiyerarşik" bir alt-üst ilişkisi bulunmadığını, gönüllü destekçi ve üyeler sayesinde ayakta olan sivil toplum kuruluşlarında verim ve başarı için "yönetişim modelinin" ve katılımcılığın gerekli ve zorunlu olduğunu belirtti.

Altunsoy amaçlarının dernek üyesi olan her kişinin, çok geniş ve çeşitli alanlardaki dernek faaliyetlerinde görev ve sorumluluk üstlenmesini  motive ettiklerini; günümüz teknoloji ve iletişim olanakları sayesinde, Kuşadası dışındaki üyelerin de etkinlik ve programlara katılıp, katkı verebileceklerini vurgulayarak, "dernek ve mübadele evindeki tüm etkinliklerin-işlerin planlanması, yürütülmesi ve sonuçlandırıp, başarının paylaşılmasında da KATILIMCILIK ilkemizdir" dedi.

Kuşadası Mübadele Derneği üyelerine yapılan çağrı şöyle: 

YÖNETİŞİM TOPLANTISI'NA DAVET

"Dernek, Kuşadası Mübadele Evi, Kümeler-Ekinlikler vb." UYGULAMAKTA ve YÜRÜTMEKTE OLDUĞUMUZ HER ŞEYİN ayrıntılı iş-görev akışı planlaması için 16 Mayıs 2022 PAZARTESİ, 14:00'de Kuşadası Mübadele Anı Evi ve Türk Kahvesi'nde toplanıyoruz.

Kuşadası dışındaki üyelerimiz çevrimiçi katılabilir. (Katılım bağlantısı, bu iletimizin bitiminde verilmiştir.)

Toplantımıza ÖN HAZIRLIK olarak;

  1. Dernek ve Mübadele Evi: İŞ-GÖREV-SORUMLULUK başlıkları (Not ediniz.)
  2. Hazırladığınız LİSTE-GÖREVLER için, uygun gördüğünüz üye/yönetici KİŞİLERİN ADLARINI not ediniz.
  3. Sizin bizzat üstlenmek istediğiniz İŞ ve GÖREVLERİ not ediniz.

YÖNETİŞİM TOPLANTISI: Pazartesi, 16 Mayıs · 14:00 - 16:00

Google Meet  Görüntülü görüşme bağlantısı: https://meet.google.com/idb-kfsc-nde

"Yönetişim Toplantısı" 16 Mayıs'ta "Yönetişim Toplantısı" 16 Mayıs'ta Reviewed by Mübadele Kusadasi on 10:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.