Dernek Yönetişim Toplantısı Yapıldı

 

Genel kurul sonrasında, dernek kümelerimizin (çalışma grupları) ve atölyelerimizin yeniden seçimi  takvimini de bu günkü YÖNETİŞİM toplantımızda karara bağladık.

Derneğimizin, Mübadele Evi'mizin motor gücü-etkinliklerimizi planlayıp yürüten KÜMELERİN ORGAN SEÇİMLERİNİ  23 MAYIS 2022, Pazartesi, saat 14:00'de yapacağız.

Lütfen not ediniz ve ilgi duyup çalışmak istediğiniz KÜMELERE ve 3 KİŞİDEN OLUŞACAK küme organları seçimlerine katılınız!

1) Yeni katılan ve bilgi isteyenler için: KÜMELER Hakkında kısa bilgiler, (kümeler ne yapar, nasıl oluşur, nasıl çalışır vb) kısa özet bilgiler hazırlanıp, buradan paylaşılacaktır.

2) Her bir dernek üyemizin, en azından bir KÜME ya da ATÖLYE'de çalışması arzu edildiğinden, yeni üyelerimizin de dahil edildiği ÜYELERİN KÜMELERE DAĞITIMI LİSTESİ güncellenerek, telefon iletişimi ve davet için görevli yöneticilerimize paylaştırılacaktır.

3) Her bir üyemiz için yararlı olacağı düşüncesiyle bu günkü toplantı ana sunumun kısa videosunu buradan dikkatinize-okumanıza sunulmaktadır:


 YÖNETİŞİM TOPLANTISINDA

Ağırlıklı yönetim fonksiyonlardaki iş yükü için;

A) FERUZAN ÖGE ile GÖKSUN ÇETİNÖRGE üyelerimizin BŞK. YARDIMCIMIZ - Halime SARISAKAL'a;

B) BİRCAN ÖZMEN ile TAMER KARAGÜL üyelerimizin, GENEL SEKRETERİMİZ - Nuran KAŞLIOĞLU'na;

C) HİLAL BORA ile ÖZER YEŞİLYAĞCI üyelerimizin, SAYMANIMIZ - Ergun CANDAN'a yardımcı olmaları ve birlikte çalışmalarını kararlaştırdık.

4) Son olarak, bu günkü toplantıya katılarak (ya da daha önceden yazılı öneri ve görüşlerini) bizlerle paylaşan, iki saatin üzerinde düşünce ve görüş alışverişi çabası içinde olan 20 katılımcı üyemize çok teşekkür ederiz.  

Önerilen her görüş, eleştiri bizleri bir adım daha ileri götürecektir.

Dernek Yönetişim Toplantısı Yapıldı Dernek Yönetişim Toplantısı Yapıldı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 23:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.