Kuşadası Mübadele Derneği'nin KAHVALTI ve SOHBET BULUŞMASI

Pamucak'ta Kahvaltı ve Sohbet buluşması

Ahmet ALTUNSOY

Çok güzel bir gün oldu..Mekan, servis, kahvaltı menüsü... Sakinlemiş Pamucak kumsalını hafif hafif okşayan Ege'nin kırpıntıları.. Okaliptüs ağaçlarının altında, yemyeşil çimlerinin üzerinde tertemiz masalar..

Hazırlayan, Gezi Kümesi'ne, Feruzan Öge arkadaşımıza teşekkür ederiz.!


Efes-Selçuk Belediye Bşk. Filiz Çeritoğlu'na nezaket ve duyarlılığı için teşekkür ederiz
Güzel sohbet, müzik, hafif dans, kitap-yazar konuğumuz Sabriye Cemboluk'un kısa söyleşisi ve kitaplarını imzalaması; Selçuk Belediye Bşk. Filiz Ceritoğlu'nun nazik jesti (çicek göndermesi), Pamucak'da, kumsalda yürüyen arkadaşlarımızın bıraktığı izler...

Kuşadası Mübadele Korosu, Rumeli, Ege, Girit ezgileriyle kısa bir dinleti sundu..
Yeni tanışıklıklar, kurulan bağlar..
Sayman üyemiz Ergun Candan ile Mübadil Mutfağı Küme'mizden üyemiz Nuran Kaşlıoğlu'nun sürpriz doğum günü pastaları.. Sohbet ve Kahvaltı buluşmasını, Mübadele Evi ve Dernek takvimi için fırsata çeviren sorumlu yönetici ve üyelerimiz..

Dernek Sayman Y.K. Üyesi Ergun Candan ile Mübadil Mutfağı'ndan Nuran Kaşlıoğlu'nun doğum günü pastalarını da unutmadık. Nice yıllara, sağlık ve mutluluk ile sevgili üyelerimiz..
Harikaydınız!..
Tek üzücü olan, tansiyonu arada düşen, ve hastaneye kaldırılan üyemiz Necati Öge'nin, durumunun da serum verilerek normalleştiğini haber alarak rahatladık..

Mübadele yazarlarımızdan Sabriye Cemboluk, kısa söyleşi ve kitaplarını imzalaması ile günümüzün renklenmesine katkıda bulundu. Sağolsun!

Kısacası, felekten çalınan bir gün idi..
Canlı yayın paylaşımları ile bu güzel günümüzü aktarıp, yayınlayan üyemiz Belma Bircil Ozgun'ün dediği gibi "Kuşadası Mübadele Derneği'ni, Kuşadası Mübadele Evi'ni" izleyiniz!


(Fotoğraflar: Sibylle Altunsoy)

Daha fazla fotoğraf ve videolar için tıklayınız: https://www.facebook.com/media/set?set=oa.950850465544496&type=3
Kuşadası Mübadele Derneği'nin KAHVALTI ve SOHBET BULUŞMASI  Kuşadası Mübadele Derneği'nin  KAHVALTI ve SOHBET BULUŞMASI Reviewed by Mübadele Kusadasi on 16:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.