Yönetim Kurulumuzun Temmuz ayı toplantısı yapıldı.

Yönetim Kurulu-07.07.2022


Derneğimiz, Kuşadası Selanik Mübadilleri, Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin aylık olağan yönetim kurulu  toplantısı bu gün saat 14:00'de, Kuşadası Mübadele Evi'nde yapıldı.

Yeni üyelik başvurularının onaylandığı toplantıda, ayrıca;

  •  dernek maliyesi (gelir-gider durumu, ödenti ve bağışlar) 
  •  dernek küme ve atölyelerimizin etkinlikleri ve sonuçların değerlendirilmesi
  • 23-24 Temmuz 2022 Bursa-Nilüfer "Büyük Mübadil Buluşması"
  • Mübadele'nin 100. Yıldönümü ve Kuşadası program taslağı konuları ele alınarak değerlendirildi.

YENİ ÜYELERİMİZ, ARAMIZA HOŞGELDİNİZ!

Yönetim kurulumuzun bugün yapılan toplantısında Prof. Dr. Nezihat Köşklü Kaya 371, Ahmet Kılıç 372, Aygül Pınar Özkul 373,  Rasime Muşti 374,ve İbrahim Hakkı Keresteci 375 numara ile dernek üyeligine oy birliği ile kabul edildiler. Hayırlı olsun!... Aramıza hoş geldiniz birlikte daha güçlüyüz.

ÖDENTİ BORÇLARIMIZI ÖDEYELİM!..
BAĞIŞLARIMIZ İLE DERNEK MALİYESİNİ GÜÇLENDİRELİM!

Dernek Sayman yönetim kurulu üyemiz Ergun Candan'ın, Aylık DERNEK MALİ RAPORU'nu  görüşen yönetim kurulumuz, enflasyon ve fiyat artışları  dernek gelirlerinde düşme olduğunu tesbit etmiştir.  Artan maliyet ve Mübadele Evi giderleri karşısında üye ve destekçi dostlarımıza bir çağrı yapılmasını ve  aylık 10,- TL olan DERNEK ÜYELİK ÖDENTİSİ'ni, yılın 7. ayına girmiş olmamız nedeniyle tamamının ödenmesi ile BAĞIŞ DESTEĞİ çağrısı yayınlanması kararlaştırılmıştır.

Kendi üyelerinin ödenti ve bağışları dışında, bir kaynak ve desteği olmayan derneğimizi ve Kuşadası Mübadele Evi'ni ekonomik açıdan da güçlü tutalım!

23-24 TEMMUZ 2022, BURSA-NİLÜFER "BÜYÜK MÜBADİL BULUŞMASI"

Derneğimizi temsilen, Bşk. Yardımcımız Halime Sarısakal ile Gen. Sekreterimiz Nuran Kaşlıoğlu'nun sorumluluğundaki bir heyetle, derneğimizi temsilen Bursa'daki 1. Büyük Mübadil Buluşması'na katılıyoruz.



Türkiye Cumhuriyeti'nin ulusal devlet olarak kuruluşu ve sınırlarının güvencesi Lozan Anlaşmasının yıldönümünde,  Mübadele'nin 100. Yıldönümü'nün eşiğindeki bu ilk buluşmanın heyecanına bizler de ortak oluyoruz. 

BAYRAMLAŞMA: 10 TEMMUZ, PAZAR 

Kurban Bayramı için yöneticilerimiz ve üyelerimiz arasında "Bayramlaşma" 10 Temmuz 2022, Pazar günü yapılacaktır.
İlk olarak, saat 11:00'deki, Kuşadası resmi kurum ve kuruluş yetkilileri ile Bayramlaşma için Kervansaray köşesinde (önceki yıllarda Öküz Mehmed Paşa'nın heykelinin bulunduğu taraf) buluşularak, birlikte bayram kutlamasına iştirak edilecektir.
Üyelerimiz ve dostlarımız ile bayramlaşma, MÜBADELE EVİ'nde, saat 12:00'de yapılacaktır.

Tüm üye ve dostlarımızın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve huzur içinde nice bayramlar yaşanmasını dileriz.

Yönetim Kurulumuzun Temmuz ayı toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulumuzun Temmuz ayı toplantısı yapıldı. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 20:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.