2022'de Sağlık, Üretkenlik ve Mutluluk Dileriz!

 


2021 Yılında, covid-19 salgın ve pandemi koşullarında, başarılı ve üretken çalışmalarını kesintiye uğratmadan, çevrimiçi (online) ya da hijyen-mesafe kuralları ile yüz yüze biçimlerde sürdüren dernek yöneticilerimizi, küme ve dernek üyesi arkadaşlarımızı kutluyoruz.



,28 ARALIK 2021-ERKEN YILBAŞI KUTLAMASI MÜBADELE EVİNDE YAPILDI

Üyelerimizin katılımı ile geçen bir yılın değerlendirmesini yapmak; hünerli üyelerimizin işbölümü yaparak hazırladıkları enfes yiyeceklerin tadına bakarak, şarkılarımızı-türkülerimizi birlikte söyleyip, birlikte dans ederek Erken Yılbaşı Kutlaması'nı 28 Aralık 2021, Salı günü Kuşadası Mübadele Evi'mizde gerçekleştirdik!. 

Uygun hava koşullarında, Mübadele Evi bahçesinde yapılan kutlamada, derneğimizi 2021'de omuzlayıp taşıyan, desteklerini esirgemeyen üyelerimiz birlikte söyleştiler ve eğlendiler.

Yeni yılda, hep birlikte yeni başarılara...

Erken Yılbaşı Kutlaması etkinliğimizden daha fazla fotoğraflar içeren albüm için buraya tıklayınız!

Dernek üyelerimiz ile birlikte Erken Yılbaşı Kutlaması (28 Aralık 2021) özet video kaydını youtube kanalımızdan (aşağıdaki bağlantıya tıklayarak) izleyebilirsiniz!



DERNEK YÖNETİM KURULUMUZUN YENİ YIL-2022 MESAJI



Dernek Başkanımız Ahmet Altunsoy imzasıyla yayınlanan yeni yıl mesajında : "Üyelerimizin, "mübadil dostu" destekçilerimizin yeni yılı kutlu olsun! 2022 Sağlıklı, mutlu, başarılı bir yıl olsun!" dileklerine vurgu yapılır iken; sağlık sorunları yaşamakta olan üyelerimiz ve aile bireyleri de unutulmadı!..




2022'de Sağlık, Üretkenlik ve Mutluluk Dileriz! 2022'de Sağlık, Üretkenlik ve Mutluluk Dileriz! Reviewed by Mübadele Kusadasi on 21:44 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.