Konuğumuz Yazar Serpil Devrim idi

Kuşadası Mübadele Evi'nde, 2021 Yılının son etkinliğinde, yaşadığı Bodrum'dan gelen yazar Serpil Devrim, son kitabı ROTHEA'yı anlattı. 
 
Kuşadası Selanik Mübadilleri, Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin, ARALIK-2021, AYDABİR-BİR KONU-BİR KONUK Kümesi etkinliğinde yazar Serpil DEVRİM konuğumuz oldu. Öncesinde Kuşadası Mübadele Evi'ni ve mübadil anı objeleri ile oluşturulan MÜZE'yi, derneğimiz yöneticileri ile gezip bilgi alan konuk yazar, hayranlığını ve takdir duygularını ifade etti.


Kuşadası Mübadele Evi'nde, 2021 Yılının son etkinliğinde, yaşadığı Bodrum'dan gelen yazar Serpil Devrim, son kitabı ROTHEA'yı anlattı. 



Etkinliğimize, Bodrum Giritliler Derneği Bşk. Zehra Denizaslanı ile birlikte katılan Serpil Devrim, kısa özgeçmişini aktardıktan sonra, yazma serüveni ve yayınlanan kitapları ve aldığı uluslararası edebiyat ödülleri ile ilgi bilgiler de verdi.


(Serpil Devrim söyleşisi ve dinleyicilerin sorularının yanıtlandığı forum bölümünün tamamı Kuşadası Mübadele Evi'nin youtube kanalında yayınlanacaktır.)


Saat 15:00'de başlayan ve bir saat süren söyleşi sonrasındaki forumda, Serpil Devrim'in anlatımına ilişkin soru-yanıt ve katkılar dinlendi. Etkinlik, Mübadele Evi bahçesinde hazırlanan bölümde yazarın kitaplarını imzalaması ve katılımcılar ile anı fotoğrafı çekilmesiyle devam etti.



Ardından ikramlar eşliğinde, artık bir Kuşadası Mübadele Evi'nin klasiğine dönüşen ikramlar eşliğinde sohbet-müzik ve danslar aşamasına geçildi. Yumuşayan hava, bu bölümün Kuşadası Mübadele Evi bahçesinde sürdürülmesine olanak verdi..


İlgili dernek kümemiz BİR KONU-KONUK kümesine;, konuğumuz Serpil Devrim'e, katkı ve katılımları ile güzel bir etkinliği mümkün kılan tüm üye ve dostlarımıza içtenlikle teşekkür ederiz.


Daha fazla fotoğraf ve video kayıtlarının yer aldığı etkinlik ALBÜMÜ için tıklayınız:
https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.311063804238283&type=3


Konuğumuz Yazar Serpil Devrim idi Konuğumuz Yazar Serpil Devrim idi Reviewed by Mübadele Kusadasi on 00:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.