2021 DEĞERLENDİRMESİ ve ERKEN YENİ YIL DİLEKLERİM

 2021 DEĞERLENDİRMESİ ve ERKEN YENİ YIL DİLEKLERİM


Değerli Üyelerimiz,

COVID-19 Etkisinde, her birimizin çeşitli endişe-kaygı-gerilim, kayıplar  ve üzüntüler yaşadığı 2021 yılını da bir hafta sonra geride bırakmış olacağız.


Dernek yönetimi, kümelerimiz ve siz üyelerimiz ile birlikte ortaya koyup başardığımız (gezi-toplantı-kahvaltı-yemek-müzik-spor vb. gibi) çeşitli etkinlikler ile 2021 yılı boyunca yaşam kalitemizi geliştirmeye; sevinçlerimizi-coşkumuzu artırmaya çalıştık..


Dönüp baktığımızda, bir yıla neler sığdırmışız..

2021 Yılı biter iken, artık Kuşadası'nda SELANİK MÜBADİLLERİ, RUMELİ GÖÇMENLERİ KÜLTÜR ve DAYANIŞMA DERNEĞİ   -herhangi bir devlet kurumu ya da belediye desteğine dayanmadan ve de muhtaç olmadan- gerçekten bağımsız ve kendi ayakları üzerinde sağlam duran bir sivil toplum kuruluşudur! 


Ayrıca bir yandan KUŞADASI MÜBADELE EVİ-MÜZE'si gibi başlı başına ciddi bir yapıyı var edip, geliştirerek sürdürmek; diğer yandan dernek kümelerimiz ve üyelerimizin etkinlikleri ile bu yapının halka açık-canlı-işlevsel tutulması;, nihayetinde her gün yeni katılım ve destekler ile büyüyen  ve hepimizi sarmalayan bir SEVGİ, SAYGI, DOSTLUK ve DAYANIŞMA ORTAMI!.. 


Derneğimiz açısından, bir yılın özeti bence, işte budur!

Elbette, eksiklerimiz var; daha yapılacak çok şey var!

Olanaklarımız el verdiğince üyelerimizin sevinçlerine de; acılarına da ortak olmaya çabaladık. Erişemediklerimiz, haberdar olmadıklarımız, yetemediklerimiz olmuştur.  


Hem ekonomik-toplumsal ve hem de teknolojik gelişmelerin insanları "bencilleştirip, yalnızlaştırdığı günümüz koşullarında" Kuşadası'nda derneğimiz ve Kuşadası Mübadele Evi'miz SICAK YUVAMIZ olmuştur!


2022'de Birlik ve dayanışma içinde, EL ELE VEREREK, HEP BİRLİKTE DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ!..


Selam ve sevgilerimle.

Ahmet ALTUNSOY

Dernek Başkanı

2021 DEĞERLENDİRMESİ ve ERKEN YENİ YIL DİLEKLERİM  2021 DEĞERLENDİRMESİ ve ERKEN YENİ YIL DİLEKLERİM Reviewed by Mübadele Kusadasi on 21:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.