Mübadil Mutfağı'nda Yılbaşı Tatları

 

Derneğimiz Mübadil Mutfağı Kümesi'nin Ocak-2021 çevrimiçi toplantısı dün (16.01.2021, Cumartesi) yapıldı. "Yılbaşı Tatları" sunumunda, üyemiz Aysan Şenyurt Kuşadası ve çevresinde sürdürülmekte olan muhacir-mübadil yılbaşı gelenekleri ile yemekleri hakkında, tarifler ve bilgi verdi.

İlgiyle izlenen sunumun ardından, katılımcılar da söz alarak görüşlerini belirtti. Sunumun ilk bölüm videosunun ilk bölümü aşağıya eklenmiştir: 




Yönetim Kurulu Bşk. Ahmet Altunsoy, 2021 yılı başlangıcından itibaren, "AYDABİR" adı altında yapmakta oldukları küme etkinliklerinin, çevrimiçi olarak (internetten) üçüncüsünün bu gün gerçekleştirildiğini, her toplantıda katılımcı sayısının ve ilginin yükselmekte olduğunu memnuniyetle gördüklerini belirtti.

Kuşadası Mübadele Derneği'nin AYDABİR TAKVİMİ
Altunsoy: "aydabir etkinliklerini, program-takvim vb. olarak kümelerimiz hazırlıyor; dernek yönetimimiz yardımcı oluyor. Süreç geliştikçe çevrimiçi toplantıları ve akışı da kümelerimizin üstlenmesini planlıyoruz." dedi.

Ocak ayının son "aydabir" çevrimiçi toplantısı ise derneğin Bir Konu-Bir Konuk Kümesi'nin 23 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 16:00'da: "Bir mübadele yazarı: Firdevs Tunçay"






Mübadil Mutfağı'nda Yılbaşı Tatları Mübadil Mutfağı'nda Yılbaşı Tatları Reviewed by Mübadele Kusadasi on 13:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.