Mübadil Aile Öyküsü Sunumu Yapıldı


Derneğimizin kümelerinin 2021 yılında, internetten çevrimiçi (online) olarak yapılması ve yayınlanması kararı  bu gün yapılan MÜBADİL AİLE ÖYKÜSÜ SUNUMU ile başladı.



Dernek yönetim kurulu Genel Sekreteri'miz, Bahadır AKKOYUN, Selanik, Kılkış Peykova köyünden mübadil gelen aile büyüklerinin öyküsünü fotoğraf ve slayt gösterisi ile anlattı. Katılımcıların büyük beğenisini toplayan sunum ertesinde, soru-yanıt bölümünde katılımcılara da söz verildi. 

Toplantı bitiminde söz alan dernek bşk. Ahmet Altunsoy, sunumu gerçekleştiren Bahadır Akkoyun'a ve katılımcılara teşekkür etti. 




Altunsoy: "Pandemi koşullarında büyük ekranda, yan yana ve yüzyüze olamadığımız koşullarda da, aldığımız karar gereği dernek kümelerimizin AYDABİR etkinliklerini internetten çevrimiçi olarak yapacağız. Bunun ilkini bu gün gayet başarılı bir biçimde gerçekleştirdik! Bu gün aramızda dernek üyelerimiz yanısıra, mübadil kuşaklardan dostlarımız ve üniversite-akademik çevrelerden katılımcılar da var. Küçük teknik acemilikler dışında gayet verimli bir toplantı oldu. Her hafta sonu Cumartesi, saat 16:00'da yapacağımız küme etkinliklerimize katılımınızı bekleriz" dedi.



GELECEK HAFTA: KUŞADASI MÜBADELE KOROSU

Derneğimizin, 2 YAKADAN EZGİLER Kümesi'nin çevrimiçi etkinliği, internetten 09 Ocak 2021, Cumartesi saat 16:00'da gerçekleştirilecek. 

Bu toplantıda, küme temsilcisi Esin ÇAMLI ile Kuşadası Mübadele Korosu şefimiz Sevim Yeşilfidan EKEN  kümenin geçen dönemde gerçekleştirdiği etkinlerin sunumunu yapacaklar..

VİDEO: 02 OCAK 2021-AİLE ÖYKÜSÜ, (TARTIŞMA-KATKI) BÖLÜMÜ




Mübadil Aile Öyküsü Sunumu Yapıldı Mübadil Aile Öyküsü Sunumu Yapıldı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 19:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.