Haydi.. Dernek Kümelerimizi Güçlendirmeye



Pandemi ve kapanma koşullarında, dernek çalışmalarını kesintiye uğratmadan çevrimiçi olarak sürdüren derneğimiz kümeleri için yeni bir kampanya başlatıyoruz. Amaç pasif dernek kümelerini de aktif hale getirmek yanısıra tüm dernek kümelerimizi güçlendirmektir.

Bu gün (24 Mayıs 2021 Pazartesi) derneğimizin kümelerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi  Halime Sarısakal ile  saat 14:00'te Mübadele Evi'nde bir toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantı değerlendirme notunu üyelerimiz ile paylaşıyoruz.

1) Kümelerde daha çok üyemizin aktif olması için, atılacak adımları, çalışma şevkini nasıl arttırabileceğimizi konuştuk!

2) Her bir  dernek üyesinin,  ilgilendiği KÜME"de hem kendi bireysel gelişimine ve hem de birlikte/ortaklaşa proje-iş üretmeyle derneğimizin bütününe sağlayacağı katkının önemine vurgu yaptık!

3) Aktif Kümelerin, pandemi koşullarında bu güne değin sürdürmekte olduğu ve ortaya koyduğu çabaları, emek veren tüm arkadaşlarımızı saygı ve sevgi ile anarak takdir ediyoruz. Benzeri coşkunun, pasif diğer küme ve üyelerimizi kapsamasını içtenlikle diliyoruz!..

4) Planladığımız üzere, önümüzdeki günlerde tüm üyelerimiz, görevli arkadaşlar tarafından "KÜME SEÇİMİ" ve çalışmalarda yer almaları için aranılacaktır. Üyelerimiz için sürpriz olmaması için,  KÜME ÇALIŞMALARI'na yönelik bu hazırlığımızı buradan bildiriyorum.

5) Hazırlık olmak üzere, dernek kümelerimizde SEÇİMİNİZİ yapmadı iseniz; bir tercih yapabilir ve karınca kararınca çalışmalarımıza katılabilirsiniz. 





Evde kaldığımız, kapanma döneminde de  derneğimiz için üretmeye devam eden, el emeği göz nuru çalışmalarını, bu gün Mübadele Evi'mize paketleyip, eşi üyemiz Tamer Sarısakal ile birlikte taşıyan Halime hanıma, ayrıca bu üretken ve düşünceli tutumu için de teşekkür ediyoruz.

Haydi.. Dernek Kümelerimizi Güçlendirmeye Haydi.. Dernek Kümelerimizi Güçlendirmeye Reviewed by Mübadele Kusadasi on 21:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.