Günübirlik: Çakırbeyli, Afrodisias, Nysa Gezisi

Derneğimizin, AYDABİR  düzenlediği günübirlik doğa-tarih-kültür gezilerinden birisi de 29 Eylül 2019 Pazar günü gerçekleştiriliyor.

Kuşadası Sun & Fun Acentası ve deneyimli-profesyonel rehber eşliğindeki günübirlik turumuzun ilk durağı, Koçarlı-Çakırbeyli'deki Organik Pazar olacak. Ev üretimi doğal ürünlerle kahvaltımızı Çakırbeyli'de yaptıktan sonra, Karacasu'daki antik Afrodisias kentine doğru yola devam edilecek.

Unesco Dünya Kültür Mirası listesine kayıtlı Afrodisias antik kenti ve müze ziyaretimiz ardından, Karacasu gezilecek ve isteğe bağlı olarak, öğle yemeği meşhur Karacasu pidesi ile tamamlanacak.

Daha sonra, Aydın'ın bir diğer önemli ören yeri olan, Sultanhisar ilçesindeki Nysa antik kenti ziyaret edilerek, akşam saatlerinde Kuşadası'na dönülecek.

GÜNÜBİRLİK GEZİ PROGRAMI

Günübirlik Kültür-Tarih-Doğa Gezi programında 29 Eylül 2019 Pazar günü Koçarlı-Çakırbeyli, Karacasu-Afrodisias Antik Kenti ile Sultanhisar-Nysa Antik Kentini ziyaret ediyoruz!

-07:30 KUŞADASI'NDAN HAREKET:
Otobüsümüz: İnönü Blv. Kaya Şavkay Meydanında
-09:00-10:30 ÇAKIRBEYLİ Organik Gıda Pazarı
KAHVALTI ve alışveriş için serbest zaman
-12:00 KARACASU-AFRODİSİAS
Öğle Yemeği molası, Antik kent ve Müze ziyareti
-16:00 NYSA, Sultanhisar-Eskihisar
-19:00 KUŞADASI'na dönüş


** KİŞİ BAŞI: 110,- TL'dir. (Ulaşım ve profesyonel rehberlik.)
:
** Kahvaltı, Öğle yemeği, Ören yeri ve müze girişleri fiyata dahil değildir.












Günübirlik: Çakırbeyli, Afrodisias, Nysa Gezisi Günübirlik: Çakırbeyli, Afrodisias, Nysa Gezisi Reviewed by Mübadele Kusadasi on 23:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.