Kuşadası Mübadele Evi, Aydın Eğitim Materyallerinde yer alacak.

Milli Eğitim Bakanlığının "2023 Eğitim Vizyonu" çalışmaları kapsamında  "Okul Dışı Öğrenme Ortamları" ve "Şehrimiz Aydın" projelerini hazırlamakta olan Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü, hazırlayacağı  e-kılavuz, öğretmen kılavuz kitabı ve "Şehrimiz Aydın" ders kitabında, Kuşadası Mübadele Evi'mize ait bilgi, belge ve materyaller de kullanılacak.

Kuşadası'ndan MÜBADELE EVİ'miz yanısıra Kuakmer, Zeytinyağı Müzesi ile Dilek Yarımadası Milli Park Müdürlüğü'nün de aralarında yer olduğu kurum ve kuruluşlardan, resmi internet sitesi, sosyal medya uygulamalalarında kullanılan fotoğraf ve bilgilere eğitim materyallerinde, kitaplarda yer verilmek istendiğine ilişkin resmi yazı, Aydın Vali Yardımcısı Yücel Gemici imzasıyla 29.08.2019 tarihinde gönderildi.

Talebi olumlu karşıladıklarına ve buna ilişkin yanıt yazısını gönderdiklerini belirten Kuşadası Selanik Mübadilleri ve Rumeli Göçmenleri Kütür ve Dayanışma Dernek başkanı Ahmet Altunsoy; "KUŞADASI MÜBADELE EVİ'mizin, M. Eğitim Bakanlığı'nın "Okuldışı Öğrenme Ortamları" ve "Şehrimiz Aydın" projelerinde yer almak üzere seçilmiş olması kıvanç vericidir! Kısa sürede, bu "aşama ve saygınlığa ulaşmamız" ile bu başarı ve onur tüm gönüllü dernek üyelerimizindir.." dedi.
Kuşadası Mübadele Evi, Aydın Eğitim Materyallerinde yer alacak. Kuşadası Mübadele Evi, Aydın Eğitim Materyallerinde yer alacak. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 23:31 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.