OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ YAPILDI.

Geçtiğimiz hafta (17.08.2019) yeterli çoğunluk sağlanamadığından ertelenen, derneğimiz (Kuşadası Selanik Mübadilleri, Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği) Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, bu gün saat (24.08.2019, Cumartesi) saat 16:00'da Kuşadası Mübadele Evi'nde gerçekleştirildi.

Bilindiği gibi, dernek yönetiminde dernek başkanı Ahmet Altunsoy'un istifa etmesine yönelik çıkartılan krize karşı olan dernek üyelerinden gelen büyük tepki ve kısa sürede toplanan 84 üyenin imzası ile Seçimli Olağanüstü Genel Kurul talebi karara bağlanmıştı.

67 Dernek üyesinin katılımı ile gerçekleştirilen Olağanüstü genel kurulda ilk olarak Divan Heyeti oluşturuldu. Avukat Fatih Yararbaş Divan Başkanı; avukat Nebahat Oskay Ürün yazman-divan üyesi ve avukat Zafer Üstün oy sayım- divan üyesi olarak genel kurul divan yönetimine seçildiler..

Divan heyeti saygı duruşu yaptırdıktan sonra genel kurul gündemini okudu ve oyladı.

İlan edilen ve üyelere davetiye ile duyurulan gündemin, genel kurulca oybirliği ile kabulü ardından Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altunsoy faaliyet raporunu sundu.

Derneğin mali raporu ve kesin hesabının okunmasının ardından üyelerin değerlendirmelerine geçildi.

Yapılan görüşmelerin ardından, Nisan 2018 - Ağustos 2019 Döneminin Faaliyet Raporu kabul edilerek, oy birliği ile ibra edildi. Tahmini bütçe ve taslak programın kabulünden sonra yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimine geçildi.



DERNEĞİMİZİN YENİ YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ

Tek liste ile gidilen seçimde Ahmet Altunsoy yönetim kurulu başkanlığına; Ümit Öge başkan yardımcılığına; Bahadır Akkoyun sekreterliğe; Ergun Candan sayman üyeliğe ve Gülşen Gürgün; Serpil Aygüneş ile Özlem Parlatan yönetim kurulu asil üyeliğine oybirliğiyle seçildiler..

Denetim Kurulu için tek liste ile gidilen seçimlerde Denetim kurulu asil üyeliklerine Fahri Pancar. Önder Geçener, Hüseyin Çetinkaya oybirliği ile seçildiler.


ALTUNSOY: "TÜM ÜYELERİMİZİ KÜMELERDE GÖREVE DAVET EDİYORUM"

Seçimlerin ardından genel kurula hitaben bir teşekkür konuşması yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altunsoy üyelere teşekkür ederek, derneğin bir dış müdahaleye ortak olan üç üyenin yarattığı olumsuz havanın etkisinden, üyelerimizin kararlı tutumu ve direnci ile kısa sürede kurtulduğunu; bu sorunun artık aşılmış olduğuna vurgu yaptı.


Önlerinde, dernek tüzüğü doğrultusunda odaklanacakları yeni çalışmalar olduğunu belirtti.

"KADIN ÜYELERİMİZ YÖNETİMDE ve DERNEKTE DAHA ETKİN OLACAKLAR!"

Dernek yönetiminde ve etkinliklerinde kadınların daha önemli pozisyon ve görevleri üstlendiklerini görmekten mutluluk duyduklarını, kümelerdeki çalışmaları kesintisiz sürdüreceklerini; henüz faal olmadığı görülen bazı kümelerin de aktifleştirileceğini söyleyen Ahmet Altunsoy, tüm dernek üyelerini kümelere katılmaya ve görev almaya davet etti.

Dilekler ve temenniler maddesinin görüşülmesi sırasıyla söz alan dernek üyeleri, yeni dönemdeki çalışma programına ilişkin dilek ve görüşlerini ifade ettiler. Toplantının ardından ikramlar eşliğinde sohbet ve görüşmeler devam etti.

Yeni yönetim kuruluna, üyelerimize başarılar diliyoruz!

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI TUTANAĞI



Kuşadası ve çevresindeki mübadillere, muhacirlere, mübadil dostlarına hayırlı olsun.
Dayanışma ve destek gösteren bütün dostlara selam, saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz.


DERNEK ORGANLARI SEÇİM SONUCU-24.08.2019

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ YAPILDI. OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTIMIZ YAPILDI. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 00:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.