KUŞADASI MÜBADELE EVİ'NE DESTEK ve DAYANIŞMA BÜYÜYOR

Kuşadası Mübadele Anı Evi'ne ilişkin tartışmalar; Kuşadası Belediyesi'nin Mübadele Evi'nin,15 gün süre içinde boşaltılmas tebligatı bir yana; derneğimize yeni üye katılımları; dayanışma ve destek ziyaretleri de son hızla devam ediyor..
KENT PARLAMENTOSU ve YAZARLAR PLATFORMU'NDAN DAYANIŞMA ZİYARETİ
Kuşadası Kent Parlamentosu heyetinin, 2 Ağustos 2019 tarihindeki dayanışma ziyaretinin ardından, 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü Kuşadası Yazarlar Platformu'nu temsilen Tümay Leblebici destek-dayanışma ziyaretinde bulundu.


DERNEĞİMİZ YENİ ÜYELER İLE BÜYÜYOR
Almanya'da egitimci-öğretmen olarak çalışan Adalı hemşehrimiz, yazar Şükran Günay, derneğimize üyelik için başvurdu. Kuşadası'nın tanımış hukukçu-avukatlarından Nilgün Öğünçlü ve Işık Arcan, muhacir-mübadil dostu Adalılar olarak derneğimize üyelik başvurusunda bulundular.



Sevim Yeşilfidan Eken, hem derneğimize üyelik formunu doldurdu ve hem de Mübadele Evi'mizde sesi ve sazıyla kısa bir dinleti sundu..

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Adalı hemşehrimiz Prof. Dr. Ferhan Esen de 03 Ağustos 2019 günü derneğimize üyelik başvurusunda bulundu.


HOŞGELDİNİZ!
Yeni üyelerimize, aramıza katılanlara hoşgeldiniz diyoruz. Hep birlikte daha güzel, daha kapsamlı-başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz!

KUŞADASI MÜBADELE EVİ'NE DESTEK ve DAYANIŞMA BÜYÜYOR KUŞADASI MÜBADELE EVİ'NE DESTEK ve DAYANIŞMA BÜYÜYOR Reviewed by Mübadele Kusadasi on 19:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.