KUŞADASI MÜBADELE EVİ'ne İLİŞKİN AÇIKLAMA ve DUYURU


06.11.2018 Gün ve 299 Sayılı Kuşadası Belediye Meclis kararı dayanılarak, derneğimiz ile Kuşadası Belediye Başkanlığı arasında imzalanan, Kuşadası Mübadele Evi'ne ilişkin "Ortak Hizmet Projesi Protokolü" belgelerinin Kuşadası Kamuoyu'na bir kez daha açıklanması gereği doğmuştur.


Hukuksal süreç devam etmekte iken, derneğimizi ve Kuşadası Mübadele Anı Evi'ni "küçük düşürme", "hedef gösterme" amaçlı yayınlara karşı duyarlı Kuşadalı hemşehrilerimizin ve mübadil-muhacir-göçmen kuşaklardan tüm dostlarımızın bilgisine sunarız!..


1- 06 KASIM 2018, Tarihli Kuşadası Belediye Meclisi'nin Kuşadası Mübadele Evi-Kahvesi kararı ve derneğimiz ile ortak hizmet projesi protokolü yapılmak üzere Belediye Bşk. Özer Kayalı'nın yetkilendirildiğine dair karar:




2- Kuşadası Belediye Bşk. Özer Kayalı'nın, derneğimiz ile protokol imzalama yetkisine haiz olduğunu bildiren Kuşadası Belediyesi'nin derneğimize yazısı.



 3- Kuşadası Belediyesini temsilen Belediye Bşk. Özer Kayalı ile Derneğimizi temsilen Dernek Bşk. Ahmet Altunsoy'un 13.11.2018 tarihinde imzaladıkları Ortak Hizmet Protokolü





4- Kuşadası Belediye Başkanlık makamında, Belediye Bşk. Özer Kayalı ile Dernek Bşk. Ahmet Altunsoy'un Mübadele Evi-Kahvesi'ne ilişkin protokolü imzalama ve mühürlemelerine ilişkin fotoğraf.






5- Protokol imzasının ardından Bel. Bşk. Özer Kayalı ile Dernek yönetici ve üyelerimizin birlikte günün hatırasına Başkanlık makamında fotoğraf çektirmeleri.. İmza töreninin başından sonuna tanığı Belediye mali işler sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Yusuf Atak'ın da orada olduğuna özellikle işaret ederiz.







6- Protolün İmzalanması sonrasında, derneğimizin bşk. Ahmet Altunsoy'un, elinde Belediye Bşk Özer Kayalı ile birlikte imzaladıklarıı protokol metni olduğu halde yönetici ve üyelerimizle Kuşadası Belediyesi Giriş Kapısı önünde verdikleri poz, anı fotoğrafı..







7- Konunun,haberi:

KUŞADASI MÜBADELE EVİ'ne İLİŞKİN AÇIKLAMA ve DUYURU KUŞADASI MÜBADELE EVİ'ne İLİŞKİN AÇIKLAMA ve DUYURU Reviewed by Mübadele Kusadasi on 16:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.