Haziran Ayı Etkinlikleri açıklandı.

Kuşadası Selanik Mübadilleri, Rumeli Göçmenlere Kültür ve Dayanışma Derneği Küme temsilcilerinin katılımıyla 31 Mayıs 2019, Cuma saat 15:00'de yapılan Eşgüdüm Toplantısında, Kuşadası Mübadele Evi Haziran Ayı Etkinlik Programı kesinleştirildi.

Yaz mevsimi ve havaların ısınması dolayısıyla, AYDABİR etkinliklerinin başlama saati bir saat ileriye çekilerek, saat: 16:00 oldu.

AYDABİR Etkinlikleri, yine her hata sonu, Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Bilindiği gibi Kuşadası Mübadele Evi'nde gerçekleştirilen AYDABİR Etkinlikleri halka açık ve ücretsizdir.

HAZİRAN - 2019 ETKİNLİKLERİ


8 Haziran Cumartesi günü AYDABİR AİLE ÖYKÜSÜ'nde, 1950 yıllarda Makedonya'nın DOYRANdan göç ederek Söke'ye yerleşen KARAKUŞ AİLESİ'nin öyküsü ele alınacak.

15 Haziran Cumartesi, AYDABİR: BİR KONU-BİR KONUK etkinliğinde yazar HANDAN GÖKÇEK misafirimiz olacak.


16 Haziran 2019, PAZAR günü GÜNÜBİRLİK KÜLTÜR-TARİH Gezimizde, bu yıl faaliyete geçen Didim Belediyesi MÜBADELE ANI EVİ ve Didim Mübadele Derneği ziyaret ediyoruz. Kuşadası çıkışlı günübirlik turda çevremizdeki tarihsel ören yerlerini (GÜLLÜBAHÇE, PRİENE, MİLET,DİDİM, KIYI KIŞLACIK-İASOS ve BAFA) ziyaret edeceğiz. Dernek GEZİ KÜMESİ'nce SUN&FUN Acentası  güvencesinde, profesyonel rehberlik ve konforlu otobüs ile gerçekletirilecek günübirlik gezinin, kahvaltı dahil fiyatı 125, - TL.

22 Haziran 2019, Cumartesi AYDABİR: MÜBADİL MUTFAĞI'nda Giritli yemekleri ağırlıtklı bir tadım-sunum programı hazırlandı. Giritli Çorbası "LADURİS"  ile salyangoz yahnisi "HOHLOS" yemeklerini Arif AKKAN ile Fatma SANLI hazırlayacak. Her zaman olduğu gibi, Mübadil Mutfağı'nda  sürpriz tadlar ve ikramlar olduğu hatırlatıldı.




Haziran Ayı Etkinlikleri açıklandı. Haziran Ayı Etkinlikleri açıklandı. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 10:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.