Mübadele Evi'nde Acil Toplantı

Kuşadası Mübadele Evi Boşaltılıyor mu?

2014-2019 CHP'li Belediye Başkanı Özer Kayalı döneminde, gerekli Belediye Meclisi komisyon ve meclis kararlarıyla oybirliği ile Ortak Sosyal Proje Protokolü kapsamında "Kuşadası Mübadele Anı Evi ve Kahvesi" olarak kullanılmak üzere 10 yıllık süre için derneğimiz kullanımına verilen, Kuşadası merkez Camiatik Mahallesi, Yıldırım caddesindeki belediye taşınmazı, 2019 Mart seçimlerinde göreve  seçilen CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından Belediyeye geri alınacağının dün (05.06.2019) Mübadele Evi'nde  tarafımıza sözlü olarak beyan edilmesi üzerine, bu gün konu dernek üyelerimizce, genişletilmiş  yönetim kurulu ön toplantısında ele alındı.

Dernek Bşk. Ahmet Altunsoy'un yaptığı  çağrı ile bugün saat 15:00 'de mübadele evinde yapılan  toplantıda, üyeler durumu analiz ederek, kendi görüş ve önerilerini açıkladılar.


 Kuşadası'nda Mübadele  Anı Evi'ni "şehir için çok önemli bir kazanım" olarak gördüklerini; faaliyete geçtiği 30 Ocak 2019 tarihinden itibaren,  4  aylık sürede gerçekleştirilen çeşitli, periyodik  etkinliklerin coşku ile karşılandığını, katılımın dalga dalga büyümesi yanısıra, yerli-yabancı ziyaretçilerin  memnuniyetinin altını çizen konuşmacılar, Kuşadalılar olarak Mübadele Evi'nden vazgeçmeyeceklerini,  bunun için gereken tüm adımların atılacağını ifade ettiler.

08 Haziran Cumartesi, saat16:00'daki  AYDABİR Aile öyküleri etkinliğinin ardından konu, daha geniş katılımlı ve detaylı olarak ele alınacak.




Mübadele Evi'nde Acil Toplantı Mübadele Evi'nde Acil Toplantı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 19:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.