2 YAKADAN EZGİLER Haziran Etkinliği Yapıldı

Derneğimizin, Kuşadası Mübadele Evindeki AYDABİR ETKİNLİKLERİ'nden olan ve her ay yinelenen Kİ YAKADAN EZGİLER Programının Haziran ayı etkinliği 29.06.2019, Cumartesi günü gerçekleştirildi. 


Etkinlik öncesinde, derneğimiz yönetim kurulu üyesi Ümit Öge'nin doğum günü için, hazırlanan ikramlar etkinliğimize katılanlara çay-kahve eşliğinde sunuldu. 

2 YAKADAN EZGİLER Dernek KÜME'sinin hazırladığı etkinliğin konukları, sesleri ve sazları ile eyelerimize ve katılımcalara çok güzel bir dinleti yaşattı. 



TÜRKÜLER, ŞARKILAR HEP BİRLİKTE SÖYLENİNCE DAHA GÜZEL

İlk bölümde, bağlama sanatçlarıı Çetin Hüsünbeyi ile Hamza Bayındır'ın eşliik ettiği Alev Gülova,  Ege ve Trakya türküleri ile katılımcılarımızı coşturdu. Kendini alamayıp, müziğin ritmiyle oyuna duranlar da hünerlerini gösterdi. Ayni zamanda derneğimizin de  Alev Gülova'nın ailesi Bulgaristan'dan göç etmiş.



İkinci bölümde, TRT Klarinet sanatçısı Alaettin Gözetlik eşliğinde, Müzik Öğretmeni ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Gülnur Gözetlik' söylediği şarkılara ve Rumeli'den ezgilerlne, etkinliğe katılanlar da hep birlikte eşlik ettiler.

2 Yakadan Ezgiler-Haziran etkinliğimize sesleri ve sazları ile katılan, bizlere renkli bir dinleti sunan tüm sanatçı dostlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.
2 YAKADAN EZGİLER Haziran Etkinliği Yapıldı 2 YAKADAN EZGİLER Haziran Etkinliği Yapıldı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 23:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.