Aydabir Kasım-2023 Etkinlik Proğramı açıklandı.

2023-Kasım Ayda Bir Etkinliklerimiz

Derneğimizin, her Cumartesi günü gerçekleştirilen periyodik AYDA-BİR Etkinlikleri Kasım-2023 programı açıklandı. 

Küme ve Atölyelerimizin, haftalık kendi iç çalışma ve hazırlıkları dışında, üyelerimize ve halka açık sürdürdükleri etkinliklerin, her hafta sonu Cumartesi günleri yapılan periyodik etkinlikler bilindiği gibi  derneğin Mübadil Aile Öyküsü Kümesi, 2 Yakadan Ezgiler Kümesi, Mübadil Mutfağı Kümesi ile Bir Konu-Bir Konuk Kümesi'nden oluşuyor.

KASIM-2023 ETKİNLİK PROGRAMI


04 Kasım Cumartesi  Mübadil Aile Öyküsü Kümesi etkinliğinde, emekli öğretmen yazar Şule Öncül Şenkayas, Serfice'den Aydın-Ortaklara uzanan aile öyküsü sunumunu yapacak.

11 Kasım'da 2 Yakadan Ezgiler Kümesi etkinliğinde, Atlas-Folk Kulübü üyelerinin dinletisi yer alıyor.

18 Kasım'da Mübadil Mutfağı Kümesi, hazırladığı nefis yemekler ile üyelerimizin karşısında olacak. Bu etkinlik için, katılımcıların, rezervasyon yaptırmaları gerektiği açıklandı.

25 Kasım'da Bir Konu-Bir Konuk Kümesi, aile öyküsünü "Patriyot" adını taşıyan kitabıyla yayınlayan Prof. Dr. Berrin Durmaz'ı konuk ediyor.

Tüm etkinliklermiz, saat 14:00'de başlamaktadır.

Hazırlıkları  henüz devam eden Gezi Kümesi, Çevre-İklim Sağlık Kümesi ve diğer küme-atölye ve dernek etkinliklerimiz, kesinleştikçe web sitemiz ve sosyal medya kanllarımızdan duyurulacaktır. 
Aydabir Kasım-2023 Etkinlik Proğramı açıklandı. Aydabir Kasım-2023  Etkinlik Proğramı açıklandı. Reviewed by Kuşadası Mübadele Evi on 23:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.