Yönetim Kurulumuzun Temmuz ayı toplantısı yapıldı.


Dernek yönetim kurulumuzun, 87.  aylık olağan toplantısı dün (01.07.2021, Perşembe) yapıldı.

Mazeretleri dolayısıyla Bayram Bayaözlü ile Olcay Aras'ın katılmadığı toplantıda alınan kararların özetleri şöyle:

1) Yeni Dernek Üyelerimiz: Birsen CAN 312; Gülten ALTIOK 313 rumara ile dernek üyeliğine oybirliğiyle kabul edildi. KENDİLERİNE ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYORUZ!

2) Genç Mübadiller Oluşumu: ile ilgili süreç ele alınarak değerlendirildi. Çevre ve iklim duyarlılığı ile  gençlerin gelecek kaygılarına yönelik bir program geliştirilmesi için hazırlık yapılmasına karar verildi.

3) Dernek Kümeler Durumu Raporu- Kümelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Halime Sarısakal: Kümelerin son durumları hakkında bilgi verdi.  Medya-Arşiv Kümesi ile Dil Atölyesi dışında hazırlıkların tamamlandığını aktardı. 

4) Kuşadası STK Buluşması değerlendirmesi yapıldı: Kendi üyelerine dayanan, onların insiyatifi ile hareket eden (katılımcı modelle çalışan) STK'ların, Kuşadası'nda  işbirliği olanaklarının geliştirilmesi açısından derneğimizce başlatılan girişimin, karşılık bulması durumu ele alındı. 

Sivil toplumun ortak ilgi ve mutabakat sağladığı konularda küçük ama önemli bir adım atıldığının altı çizildi. Oluşturulacak bir sekreterya ile sürecin izlenip değerlendirilmesi üzerinde duruldu. Önümüzdeki tarihte, yine benzeri şekilde, Aydın ilinde ve komşu ilçelerdeki MÜBADİL KURULUŞLARININ BULUŞMASI'nın derneğimizde koordine ve planlanması kararlaştırıldı.

5) Mali Durum Özeti- Sayman yönetim kurulu Ergun Candan tarafından aktarıldı. Yapılan değerrlendirmeler sonucunda, dernek gelirleri için:
   -Her hafta belli bir gün, Mübadele Evi Bahçesi'nde bir MÜBADİL PAZARI DÜZENLENMESİ  (İKİNCİ EL EŞYA OBJE SATIŞ VE DEĞİŞ TOKUŞUNA YÖNELİK)
   -Dernek Gezi Kümesi'nin başarılı GÜNÜBİRLİK GEZİ DÜZENLEMELERİ'ni  sürdürmesi;
   -Üyelik ÖDENTİ VE BAĞIŞ KAMPANYALARI'na devam edilmesi kararlaştırıldı.

6) Mübadele Evi'nde "Temizlik ve Bakım İmecesi":  Uzunca bir dönem kapalı kaldığımız dönemin sona ermesiyle, saptanan eksikliklerin tamamlanması için
07 TEMMUZ ÇARŞAMBA, Saat 13:00
'den itibaren Mübadele Evi'nde 🏠 genel temizlik, düzenleme ve bakım yapıyoruz! Tüm üye ve dostlarımızın, bu imeceye destek ve katılımlarını bekleriz...
Yönetim Kurulumuzun Temmuz ayı toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulumuzun Temmuz ayı toplantısı yapıldı. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 09:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.