Leftere'den Çanlı'ya (Güzelçamlı'ya): Nurettin Öztürk Aile Öyküsü

Mübadil Aile Öyküsü-06.02.2021-Nurettin Öztürk


Derneğimizin, Mübadil Aile Öyküsü Kümesi'nin Şubat-2021 etkinliği bu gün gerçekleştirildi. Çevrimiçi olarak, zoom üzerinden yapılan sunumda, 2. kuşak Leftere (Kavala) mübadili üyelerimizden mimar Nurettin Öztürk aile öyküsünü, görseller eşliğinde dinleyicilere aktardı.

2. Bölümde ise izleyiciler, sunuma ilişkin sorular yöneltti ve tamamlayıcı katkılar yaptı. Toplantı bitiminde söz alanlardan, Küme üyelerinden Günay Akkoyun "üyelerimizin, fotoğraflar eşliğinde aile öykülerini anlattıkları sunumu, büyüklerimizi hatırlamak, geçmiş günlerimizi değerlendirmek için çok güzel bir fırsat. Ayni zamanda dernek-mübadele evimizin arşivi de zenginleşiyor! Aile Öyküsü Kümesi olarak, bizler teknik konularda yardımcı oluyoruz. Dernek üyelerimizi, Aile Öykülerini anlatmaya bekliyoruz" dedi.

Nurettin Öztürk'ün Aile Öyküsü Sunumunun, fotoğraf ve kısa açıklamalarından oluşan slayt gösterisi aşağıda sunulmaktadır: (2 Bölümlü sunumun özet video kayıtları da kısa sürede, derneğimizin (mubadalekusadasi.org) youtube kanalına yüklenmiş olacaktır.)


Leftere'den Çanlı'ya (Güzelçamlı'ya): Nurettin Öztürk Aile Öyküsü Leftere'den Çanlı'ya (Güzelçamlı'ya): Nurettin Öztürk Aile Öyküsü Reviewed by Mübadele Kusadasi on 23:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.