Kaymakam Sadettin Yücel Mübadele Evi'ni ziyaret etti.

Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel bu gün (11 Nisan 2019) saat 14:00'de Kuşadası Mübadele Evi'ni ziyaret etti.

Kaymakam  Yücel, Selanik Mübadilleri, Rumeli Göçmenleri Derneği yöneticileri ile üyelerinin de hazır bulunduğu Mübadele Evi ziyaretinde; sivil toplum çalışmalarının önemine değinerek, toplum olarak "cehaletle" başedilmesine vurgu yaptı. Mübadele dahil, tarihin-geçmişin değerlendirilmesi ile geçmişten "dersler çıkarılması"nın önemine değindi.


Dernek başkanımız Ahmet Altunsoy;  Mübadele Evi'nin 30 Ocak 2019 tarihindeki açılış töreninde kurdelesini kesen Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel'in bu günkü ziyaretinin kendilerini  ziyadesiyle onurlandırdığını belirterek, Kuşadası Mübadele Anı Evi'nde yapılan çalışma ve etkinlikler ile ziyaretçi trafiği hakkında kısa bilgi verdi.


Karşılıklı sohbet  ile devam eden ziyaretin ardından, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel Yıldırım Caddesi üzerinde, Mübadele Evi yakınında bulunan Kuşadası Belediyesi'nin Çalıkuşu Evi ile Kuşadası Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'ni de ziyaret etti.

Kaymakam Sadettin Yücel Mübadele Evi'ni ziyaret etti. Kaymakam Sadettin Yücel Mübadele Evi'ni ziyaret etti. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 20:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.