Yönetim Kurulu'nun Ekim ayı toplantısı yapıldı


Her ayın ilk Perşembe günü, olağan toplantısını yapan yönetim kurulumuz, Ekim-2020 toplantısını bu gün (01.10.2020) saat 12:00'de Kuşadası Mübadele Evi'nde gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulumuz yanısıra, Küme temsilcilerinin de katıldığı toplantıda gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.











PANDEMİ KOŞULLARINDA, DERNEK KÜME ve FAALİYETLERİ

COVİD-19 Salgın ortamında, Mart ayından bu yana askıya alınan dernek ve Kuşadası Mübadele Evi'ndeki etkinliklerin, "sürdürülebilirliği" konusunun ele alınıp tartışıldığı toplantıda; önlemler altında yapılabilecekler görüşüldü.

Öneriler ışığında; AYDABİR Etkinlikleri'nden MÜBADELE MUTFAĞI - GEZİ ve İKİ YAKADAN EZGİLER Kümelerimizin etkinliklerinin günümüz koşullarında "sınırlı sayıda kişi ile ve ön rezervasyona" bağlı biçimde sürdürülmesinin denenmesi; sonuç alınması durumunda "aylık periyoda ve takvime" bağlanması kararlaştırıldı.

HOBİ-EL İŞİ KÜMESİ'nin başlattığı ve organize ettiği, Kuşadası Mübadele Anı Evi için anı eşyası üretimi ve dağıtımı için yaptığı çalışmaların takdirle izlendiği ve dernek üyelerimizce bu çabalırın tanıtılarak destek ve yaygınlaştırılmasına yardımcı olunması istendi.

AİLE ÖYKÜLERİ KÜMESİ Sunumlarından, geçmişte yapılmış olan örneklerinin, ilgili kişi/lerin onaylamaları ve hazır olmaları çerçevesinde ÇEVRİMİÇİ CANLI KONFERANS ve KATILIM biçiminde yinelenmesi için hazırlık (takvim ve duyuru) yapılması kararlaştırıldı. 

KUŞADASI MÜBADELE ANI EVİ 11:00 -16:00 SAATLERİ ARASI AÇIK



Kuşadası Mübadele Anı Evi ve dernek ofisimiz , 05 EKİM 2020 Pazartesi gününden başlanarak her gün 11:00 - 16:00 saatleri arasında üyelerimize ve ziyaretçilerimize açık tutulacak.

Her gün en az 2 üyemizin görev yapacağı nöbet sistemi ile müze, kitaplık ve kafe bölümlerimiz, maske ve hijyen şartı ile ziyaret edilebilecek.

GÜNÜBİRLİK GEZİ ve YEMEK: "PRIEN, DOĞANBEY-KARİNE"- 06 EKİM 2020, SALI 


Özel araçlarımız ile açık havada, doğa-tarih ve lezzet yolculuğumuzda, güzel bir gün geçirmek isteyen üyeler, GEZİ KÜMESİ'den Ferüzan Öge ile iletişime geçsin!

GÜZERGAH ve PROGRAM

10:00 - AVM - Flora Outlet Önü, Shell Benzinlik'de Buluşma
11: 30 - Prien Ören Yeri'nde Çay-Kahve Molası
13:00 - Eski Doğanbey (Domatia) Köyü ve Dilek Yarımadası Milli Parkı bilgievi ziyareti
14:00 - Karine, Çay-Kahve Molası
15:00 - BALIK MENÜ'LÜ YEMEK 
             Çıpra veya Levrek
             Salata
             Su ve Meşrubat
             Helva
  • MENÜ 40,- TL + dernek bağışı 25 TL olmak üzere KİŞİ  BAŞI: 65 TL.dir.
  • Güzergah, ortaklaşa-mutabakat ile değiştirilebilir.












Yönetim Kurulu'nun Ekim ayı toplantısı yapıldı Yönetim Kurulu'nun Ekim  ayı toplantısı yapıldı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 17:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.