"KENDİ GÜCÜMÜZE GÜVENELİM!.." KUŞADASI MÜBADELE EVİ İÇİN HAREKETE GEÇ!..

 "Kuşadası'nda Mübadele Evi ve Kahvesi" için, 2014-2019 Dönemi Kuşadası Belediyesi Başkanlığı  ile Derneğimizin imzaladığı Ortak Hizmet Projesi Protokolü, ile 31 Mart 2019 tarihinde göreve seçilen Kuşadası Belediye Başkanı tarafından iptal edildi.

Mübadele'nin 96. Yıldönümünde, törenle açılan ve bu güne değin her gün (tatil-bayram vb. günler dahil) kesintisiz hizmet veren KUŞADASI MÜBADELE ANI EVİ ve KAHVESİ'nin  boşaltılmasına ilişkin Kuşadası Belediye Başkanlığı'nın resmi tebligatı, 30 Temmuz 2019 tarihinde tarafımıza iletilmişti.


"KENDİ GÜCÜMÜZE GÜVENELİM; BAĞIMSIZ OLALIM"

Bu arada gerçekleştirilen derneğimiz Olağanüstü Genel Kurulu'nda (24.08.2019) "Kuşadası Mübadele Evi'nin kalıcı olması ve yaşatılması için, öncelikle uygun bir taşınmaz/mekan satın alınması" görüşülüp prensip olarak karara bağlanmıştı.

Genel Kurulumuz, "Bağımsız olalım; kendi gücümüze güvenelim!" diyerek, başta üyelerimiz olmak üzere tüm muhacir-mübadil kuşaklar arasında bir KAMPANYA başlatılmasını ve bankada buna ilişkin bir hesap açılmasını da kararlaştırmıştı.

"MÜBADELE EVİ HESABI" AÇILDI


Seçilen yeni yönetim kurulumuz, ilk toplantısında konuyu görüşerek gerekli kararlar alınmış ve bu gün (03.09.2019) itibariyle, MÜBADELE EVİ HESABI adı ile, Kuşadası Ziraat Bankası'nda KAMPANYA/BAĞIŞ hesabımız açılmıştır. Hayırlı olsun!..

HESAP NO       : 51092134-5003

IBAN                  : TR47 0001 0001 4451 0921 3450  03

HESAP ADI      : MÜBADELE EVİ HESABI

HESAP SAHİBİ: SELANİK MÜBADİLLERİ VE RUMELİ GÖÇMENLERİ KÜLTÜR VE DAYAN. DERNE

KAMPANYA'YI DUYURALIM; DESTEK BULALIM; DESTEK OLALIM

Tüm üyelerimizin, muhacir-mübadil-göçmen kuşakların yukarıda verdiğimiz banka hesabına bağış ve desteklerini bekliyoruz!






"KENDİ GÜCÜMÜZE GÜVENELİM!.." KUŞADASI MÜBADELE EVİ İÇİN HAREKETE GEÇ!.. "KENDİ GÜCÜMÜZE GÜVENELİM!.." KUŞADASI MÜBADELE EVİ İÇİN HAREKETE GEÇ!.. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 15:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.