HOBİ-EL İŞİ KÜMESİ


Dernek üyelerimizin oluşturduğu, kümelerden biri de aktif çalışmalarını başlatıyor. HOBİ-EL İŞİ KÜMESİ ilk buluşmasının ardından takvimini hazırlayarak duyurdu.

 Zehra ÖZ Yönetiminde yürütülecek HOBİ Kümesi'nde çeşitli el işleri ve hobi kursları ile ürünler hazırlanması ve bunların belirli bir aşamada sergilenmesi amaçlanıyor. Hobi-El İşi Kümesinin her hafta Çarşamba günleri saat 14:00'de toplanması kararlaştırıldı.

KEÇE ÇALIŞMASI İLE BAŞLANIYOR

Hobi-El İşi Kümesi  ilk ürün olarak, keçe çalışması yapıyor. 18 Eylül 2019, Çarşamba günü saat 14:00'de başlayacak çalışmaya katılmak isteyenlerin, önceden kayıt yaptırmaları ve aşağıdaki malzemeleri hazırlayarak Mübadele Evi'nde bulunmaları istendi.


HOBİ-EL İŞİ KÜMESİ 

Zehra ÖZ Yönetiminde HOBİ-EL İŞİ küme çalışmaları başlıyor. Her hafta çarşamba günleri saat 14:00'de!.. Lütfen kayıt olunuz. İrtibat için tel: 0553 333 4624

18 EYLÜL 2019, ÇARŞAMBA: "KEÇE" çalışması.

Katılmak isteyenleri (ortaboy KASNAK, Şarap Şisesi MANTARI, elinizde mevcut çeşitli İPLER) ile bekliyoruz..

HOBİ VE ELİŞİ KÜMESİ İÇİN ARANIYOR!..

Küme çalışmalarında kullanılmak üere, aşağıdaki malzemelere gerek duyulmaktadır!. Sözkonusu malzemeler elinde mevcut olup, kullanılmak üzere verebilecek olanlar ya da KÜME/DERNEK adına temin edilmesine yardımcı olabileceklerin Küme Temsilcisi Zehra ÖZ'e (0553 333 4624) bildirmeleri rica olunur.

-DİKİŞ Makinası (Pedallı singer vb.)
-PİKO Makinası
-OVERLOK Makinası
-Ütü Masası.
-TERZİ - Buharlı ütü

HOBİ-EL İŞİ KÜMESİ HOBİ-EL İŞİ KÜMESİ Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:51 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.