Selanik ve çevresi mübadil yerleşimleri turu (17-21 Mayıs 2017)

Lozan Mübadilleri Vakfı'nın (LMV) planladığı ata topraklarına ziyaret programı açıklandı.

Selanik ve civarı mübadil yerleşimlerini ziyaret kapsamında 17-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak ve istanbul çıkışlı (4 gün 3 gece) tur güzergahları ve fiyat detayları aşağı çıkarılmıştır:
17-21 Mayıs 2017 (4 gün, 3 gece)

GÜZERGAHLAR:
- SELANİK, Grebene, Nasliç, Kozana ve mübadil köyleri ziyareti.
- SELANİK, Vodina, Yenice-i Vardar, Karacaova ve köyleri ziyareti.
- SELANİK, Kavala, Sarışaban, Drama, Serez, Demirhisar, Langaza, Kılkış ve köyleri ziyareti.
- SELANİK, Karaferye, Kesriye, Kayalar, Florina ve köyleri ziyareti.
Başvurular başlamıştır.
Ayrıntılı program katılımcıların görmek istedikleri yerlere göre belirlenecektir. Her katılımcının görmek isteği kent, kasaba ve köye gidilecektir. Konaklamaların bir gecesi mutlaka Selanik'te diğer iki gecesi katılımcıların çoğunlukla görmek istedikleri şehirlerdeyapılacaktır.
Kesriye/Kastoria
TUR ÜCRETİ: 2 kişilik odada kişi başı 270.- Euro. Tek kişilik oda farkı 70.- Euro.
Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Özel otobüs ile yolculuk, A ve B sınıfı otellerde 3 gece oda-kahvaltı konaklama, rehberlik hizmetleri.
Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Vize ücreti (100.- Euro), seyahat sigortası (10 Euro) , yurtdışı çıkış harcı (15 TL) , öğle ve akşam yemekleri, kaptan ve rehber bahşişleri ve kişisel harcamalar.

Ödemeler: Tura katılmak isteyen dostlarımız ön ödemelerini (100 Euro)  başvuru sırasında, bakiye ödemelerini ise en son 15 Mart 2016 tarihine kadar yapabilirler.

Yunanistan yeşil pasaportlara vizeyi kaldırmıştır. Normal pasaportlar için maalesef vize uygulaması devam etmektedir.
Vizeye ihtiyacı olan arkadaşlarımızın, pasaportlarını, 2 adet biyometrik arka fonu beyaz fotoğraflarını ve vize için istenen evraklarını 15 Mart 2016 tarihine kadar aşağıdaki adrese ulaştırmalarını rica ederiz. Vize için gerekli evrakları vakıftan öğrenebilirsiniz.


NOT: Tur hizmetleri Yunanistan konusunda deneyimli turizm firmaları verilmektedir. 
Selanik ve çevresi mübadil yerleşimleri turu (17-21 Mayıs 2017) Selanik ve çevresi mübadil yerleşimleri turu (17-21 Mayıs 2017) Reviewed by Mübadele Kusadasi on 20:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.