"Babam Reşat Usta"

Kuşadası Mübadele Evi'nin AYDA BİR ETKİNLİKLERİ kapsamında, her ayın ilk Cumartesi yapılan Mübadil Aile Öyküsü programında, 01 Ekim 2022 Cumartesi günü dernek üyemiz Emine Sözer, "Babam Reşat Usta" başlığı ile yaptığı sunumda, Giritten gelen aile büyüklerini ve ailesini anlattı.


AYDABİR Kuşağının Ekim ayı ilk toplantısında bugün (01 Ekim 2022, Cumartesi), MÜBADİL AİLE ÖYKÜSÜ etkinliğinde, üyemiz Emine Sözer'in sunumunu ilgiyle izledik.


Girit'te çıkan çatışma ve huzursuzluklardan kaçarak Söke'ye yerleşen aile büyüklerini, Yunan işgalinde Söke ve Kuşadası'nda yaşananları; Kuşadası'nda Giritli Sait Usta' ile çalışan babası yapıcı Reşat Usta'yı. ayrıca anne tarafıyla tüm aile bireylerini içeren, zaman zaman hüzünlü anıların aktarıldığı sunum duygusal anlara da sahne oldu.
Emine Sözer'in sunum ve anlatımı, derneğimizin-KUŞADASI MÜBADELE EVİ youtube kanalından canlı olarak yayınlandı.



Sunuma ilişkin, Göksun Çetinörge, Asu Özlü, Sibylle Altunsoy ve Necmiye Tuncer'in video-foto albümleri ile oluşturulan albümde daha çok fotoğraf ve video kaydına erişebilirsiniz: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1743641816032704&type=3





(İnternet altyapısı ve teknik yetersizlikler tamamlandıkça, daha iyi kalitede yayın olanakları ile sizlere erişmeye çalışacağız.)
Youtube Kanalı-Canlı Yayın kaydı: https://youtu.be/ggelst1Q6E0







"Babam Reşat Usta" "Babam  Reşat Usta" Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:32 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.