"7 Ağaç, 7 Hikaye"- Prof. Dr. Mesut Kırmacı

09 Ağustos 2022 Günü, Kuşadası Mübadele Evinde yoğun bir etkinlik trafiği yaşandı. İklim ve Çevre Kümesi'nin Ayda-Bir etkinliği öncesinde  Kuşadası Mübadele Korosu çalışması vardı. Bir saat 15 dakikalık çalışmada, Repertuarımıza yeni alınan türküler ve şarkılar yinelendi,.



Saat 16:30'da 2 Yakadan Ezgiler Kümesi ve koristlerimiz çay kahve molasına geçer iken, salonumuzda ÇEVRE-İKLİM KÜMESİ toplantısına hazırlandı.

Bu arada değerli üyelerimizden, Zeycan Coşkunoğlu Kaya'nın sürpriz doğum günü pastasını kestik ve şarkılar-ezgiler eşliğinde kendisini kutladık.

Saat 17:00'de Adnan Menderes Üniversitesi'nden Prof Dr. Mesut Kırmacı'nın "7 AĞAÇ, 7 HİKAYE" sunumu başladı. 

İlgiyle ve katılımcı sorularlarla izlenen sunumuun ardından, günün anı fotoğrafı çekildi. Değerli konuğumuza günün anısına, Mübadil Mutfağı kümesinin ürettiği "Şeftali Reçeli" ile Hobi Elişi Kümesi'nin dernek logolu çantısı, teşekkür belgemizle takdim edildi.




Üyelerimizin hazırladığı atıştırmalıklar, çay-kahve eşliğinde güzel sohbet eşliğinde Kuşadası Mübadele Anı Evi ve Türk Kahvesi'nde devam eder iken, kimi konuklarımızda Müze-Anı Evimizi ziyaret ettiler.

Etkinliği hazırlayan ve yürüten ÇEVRE-İKLİM KÜMESİ'ne, yardımcı ve katkısı olan diğer üyelerimize çok teşekkür ederiz.




"7 Ağaç, 7 Hikaye"- Prof. Dr. Mesut Kırmacı "7 Ağaç, 7 Hikaye"- Prof. Dr. Mesut Kırmacı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.