Kahvaltı ve Sohbetimizde oluşan: Dayanışma ve Sevgi Yumağı

60 Dolayında üye ve dostumuzun katılımıyla, güzel bir kahvaltı ve sohbet buluşması gerçekleştirdik...
Dernek başkanımız Ahmet Altunsoy'un açıklamalarının ardından üyelerimiz söz aldı
Öneri ve göüşlerini paylaştı.

28 Ocak 2017, 9. Mübadele Yemeği ve Gecesi ile 30 Ocak 2017, Pazartesi günü yapılacak "Mubadele'nin 94. Yılı Anma Töreni" programı hakkında bilgi verildi.

Derneğimiz faaliyetleri için yeni çalışma grupları eklendi.

Emekli Öğretmen üyelerimiz: Sumru Çatori+Münire Pancar+ Selçan Yararbaş koordinasyonunda başta 1. kuşak mübadil/muhacir Kuşadalılar olmak üzere, "Kuşadası Mübadil kuşaklar aile öyküleri" derlenecek. ve yayınlanacak.
İkinci olarak, Günnur Erdem koordinasyonunda KUŞADASI MÜBADİL KOROSU yeni bir ivme kazanıyor.. türkülerimizi-şarkılarımızı hep birilkte söylemenin çoşkusunu yaşamakta kararlıyız sizin anlayacağınız.. Koromuz, ilgisi olan herkese açıktır! Bekleriz..

Üçüncü olarak, eski Savcılarımızdan, Avukat Fatih Yararbaş koordinasyonunda,Kuşadası mübadiller "TAVLA ŞAMPİYONASI"nı düzenleyeceğiz.
  • Derneğimizi gençleştireceğiz!.. Genç kuşaklarımızla, çocuklarımız ve torunlarımızla buluşmanın; kaynaşmanın ve bunu sürdürülebilir kılmanın yolunu bulacağız..Bu yönde ilk adımı, 30 Ocak 2017 "Mübadele'nin 94. Yıldönümü" içni Kuşadası sahilinde yapacağmız anma töreninde görmeyi umuyoruz ve diyoruz ki: Tüm muhacir-mübadil-göçmen Kuşadalı hemşehrilerimiz çocuklarını-torunlarını "denize çiçek bırakma" ve anma için saat 12:00'de El Heykeli'ne getiriyor!..

Kahvaltuya katılanlardan yeni üyellik başvurusu yapanlar oldu. Şimdi hedefimiz 28 Ocak 2017, Cumartesi akşamı, Pusula Restorandaki 9. KUŞADASI MÜBADELE YEMEĞİ-GECESİ ve 30 ocak 2017 Pazartesi günü saat 12:00'de Kuşadası sahilindeki El HEYKELİ'nde MÜBADELE'NİN 94. YILDÖNÜMÜ TÖRENİ'dir. (Davetiyeler ve sürpriz hediyelerle dolu  1 çekiliş bileti, birlikte kişi başı 50,- TL olup, bilet dağıtımına, dernek merkezimide başlanmıştır. Sınırlı sayıda yerimiz olduğundan, gecemize katılak isteyenlerin mutlaka davetiye/rezervasyon yaptırmalarını rica ediyoruz...)

Üyelerimizi,suyun öte tarafından ya da bu tarafından olsun tüm muhacir, mübadil, göçmen kuşakları ve dostlarımızı bekliyoruz!..
Kahvaltı ve Sohbetimizde oluşan: Dayanışma ve Sevgi Yumağı Kahvaltı ve Sohbetimizde oluşan: Dayanışma ve Sevgi Yumağı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 20:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.