GİRİT: 18-22 MAYIS 2015

GİRİT ADASI: 4 GECE - 5 GÜN KONAKLAMALI GİRİT TUR PROGRAMI
1. gün – 18 Mayıs 2015 Pazartesi 
Saat 08.00’de Ayvalık gümrüğünde buluşma.Saat 09:00 Ayvalık’ta gümrük işlemlerinin ardından, güzergâhın en hızlı teknesiyle Midilli’ye hareket ve gümrük işlemlerinin ardından hava alanına transfer. Saat 12:00’da Girit Adasına uçakla hareket edilecektir. 13:30 Girit İrakliyon hava limanına varış. Bizleri bekleyen otobüsümüz ile İrakliyon şehir merkezine varış. Öğlen yemeği için serbest zaman ve ardından İrakliyon şehir turu, önemli merkezi yerlerin gezintisi ve müzelerin ziyareti. 18:00’da Resimnos’a hareket ve otele yerleşme. Otelde akşam yemeği ve yemekten sonra serbest zaman. Otel şehir merkezinde olduğundan isteyen misafirlerimiz Resimnos’un gece güzelliğinden,yaşantısından faydalanabilirler.
2. gün – 19 Mayıs 2015 Salı 
Otelde kahvaltı. 09:00 otelden ayrılış. 2.5 saat yolculuktan sonra Agio Nikola (adanın doğu kıyısı) varış. Şehir turu, önemli yerleri ziyaret ve adanın en güzel sahillerinden Elonda’ya hareket. Öğlen yemeği için 1.5 saat serbest zaman. Cüzzamlılar adası Sinelonga Adasına gemiyle geçiş. Ada gezisi ve tekne turu ardından Resimnos’a hareket ve otele dönüş. Akşam yemeğinden sonra serbest zaman.
3. gün – 20 Mayıs 2015 Çarşamba 
Otelde kahvaltı sonrasında 09:30’da Girit Adasının güneyine Libya’ya bakan kıyılarına tur. Hanya üzerinden Sfaca (büyük kanyonun başlangıç yeri) Frango Kastro ve Plaka’da öğlen yemeği için serbest zaman. Daha sonra Resimnos köylerinin içinden geçerek otele dönüş. Akşam yemeği ve ardından serbest zaman.
4. gün – 21 Mayıs 2015 Perşembe
Otelde kahvaltı. 09:30 otelden ayrılış, Hanya turu için hareket ediyoruz. Şehir turu, önemli yerlerin gezisi, müzelere gezi ve öğlen yemeği ardından Atalarının köylerini, yaşadıkları evleri bulmak görmek için serbest zaman. 18:00 Resimos’a otele dönüş. İrakliyon Anoya Köyündeki geleneksel Girit gecesi, Girit yemekleri, Girit oyunları ile süslü eğlencenin yapılacağı restorantta transfer. Unutulmaz bir gece yaşayacaksınız. Daha sonra otele dönüş.
5. gün – 22 Mayıs 2015 Cuma
Sabah otelde kahvaltı sonrası öğlen 13:00 kadar Resimnos’ta serbest zaman. Daha sonra otelden ayrılıyoruz, otobüsle hava alanına transfer. Uçakla Girit Adasından Midilli havaalanına hareket. Otobüs ile Midilli Şehrine varış ve şehir merkezi turundan sonra saat 17:00 gümrükte buluşma ve pasaport işlemlerin ardından yine güzergâhın en hızlı teknesiyle 18:00 Ayvalık’a hareket.
Tur fiyatına dâhil olan hizmetler
* Ayvalık–Midilli gidiş-dönüş gemi biletleri (JALEM KATAMARAN ile)
* 3-4 yıldızlı otelde 4 gece konaklama (kahvaltı dâhil)
* 3-4 yıldızlı otelde 3 gece akşam yemeği 
* Girit gecesi (içkiler hariç)
* 4 gün boyunca otobüs ile ada turu
* 5 tane transfer
*Uçak bileti (midilli-girit arası gidiş dönüş)
*Havaalanı vergileri
*Rehberlik hizmetleri
*Elonda adasına tekne turu bileti
Tur fiyatına dâhil olmayan hizmetler
* Vize ücreti
* Yurtdışına çıkış harcı (15 TL.)* Kuşadası-Ayvalık; Ayvalık-Kuşadası Transferi ,
* Öğle yemekleri
* Gezi esnasındaki kişisel harcamalar
*Müze ve Konossos girişleri
*Otel mini bar içkileri + yemeklerdeki içkiler
Not: Ebeveyn yanındaki 0–6 yaş çocuklar ücretsiz, 6–11 yaş çocuklar %50 indirimlidir.
.
Not: JALEMTUR ve Rehber gerekli gördüğü durumlarda programın akışında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Not: Pasaportunda KKTC’ye giriş damgası olanlar Yunanistan’a giremezler.
Kişi Başı Fiyat 520 euro’dur. (2 kişilik Double oda)
GİRİT: 18-22 MAYIS 2015 GİRİT: 18-22 MAYIS 2015 Reviewed by Mübadele Kusadasi on 19:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.