"MÜBADELE VE MÜDADİLLİK" - Prof. Dr. Kemal Arı konuğumuz idi



Türkiye'de, mübadele söz konusu olduğunda adı ilkler arasında gelen, Prof. Dr. Kemal Arı, BİR KONU-BİR KONUK Kümemizin 24 Haziran 2023 tarihindeki etkinliğinde bizlerle birlikte idi.

"Mübadele ve Mübadillik" üzerine yaptığı konuşması ilgiyle dinlenen Prof. Arı, hayallerinden birinin, Türkiye'de SİVİL BİR MÜBADELE AKADEMESİ oluşturulması olduğuna vurgu yaptı.



Katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından etkinlik, Kuşadası Mübadele Evi bahçesinde Kemal Arı'nın kitaplarını imzalaması, ikramlar eşliğinde sohbet ile devam etti.

Başta, konuğumuz Prof. Dr. Kemal Arı olmak üzere, bu etkinliğimizi başarıyla planlayıp yürüten ve sonuçlandıran derneğimizin BİR KONU-BİR KONUK Kümesine, Hüseyin Yılmaz ve Zerrin Bağcivan'ın şahsında teşekkür ederiz.



(Fotoğraf ve videolar için: Asu Özlü, Sibylle Altunsoy, Hüseyin Yılmaz, Zerrin Bağcivan ve Merve hanıma ayrıca teşekkürler.)

"MÜBADELE VE MÜDADİLLİK" - Prof. Dr. Kemal Arı konuğumuz idi  "MÜBADELE VE MÜDADİLLİK" - Prof. Dr. Kemal Arı konuğumuz idi Reviewed by Mübadele Kusadasi on 00:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.