Kuşadası Mübadele Derneğinde bir günün hikayesi..



1) Giriş kapımızın, tam karşısına isabet eden bahçe duvarını aylar önce birkaç kez badana ile boyayıp, aklatmıştık da, yılların küfünü yüklenmiş, ortadaki demir kapı ve çerçeveleri gözümüz kesmemişti. Emekli öğretmen, diksiyon atölyemizin öğreticisi Ahmet Kılıç   boya konusunda deneyim ve bilgi sahibi olduğundan zımpara ve temizlik işiyle bayağı uğraştı.

2) Onun son müdahalesi ve boyalama işini biraz aceleye getiren dernek bşk. Ahmet Altunsoy, pasları temizlenmiş demir kapıyı bir kat antipas ve ardından beyaz boyayı vurup geçmiş.. 

3) Sanatçı-ressam dostlarımız için, eğer mübadele ve Kuşadası bağlamında bir kompozisyon-duvar resmi uydurabilirler ise yerimiz hazır! (Hoş bütün bir kış boyunca, duvara bakıp, bakıp Gülcemal ve mübadillerin limana akışını resmetmeyi tasarlamıştık, ama önerilere de açığız. Maksat, beyazlamış duvar ve demir kapı "birşeyler söylesin" Mübadele Evi'mizin karşısında!.. 

Belki de ziyaretçilerimizin, Yıldırım Caddesinden İKİ OLUKLU ÇARŞISINDAN gelip geçenlerin önünde Kuşadası Mübadele Evi hatırası fotoğrafı çektirecekleri bir andaç olur

MÜBAELE EVİ'NİN BOYA İŞLERİ

  1. Yıldırım Caddesi bina cephesi pencere doğramalarının tamiri ve cilası,
  2. Bina cadde cephesi beyaz boyası
  3. İç bahçe mutfak önü bina cephesi doğramalar tamiri ve cilası
  4. İç bahçe mutfak önü duvarlar cephe boyası
  5. Açık derzlerin doldurulması,
  6. Boyaları dökülmüş, sandalyeler (50 adet) zımpara ve beyaz boyası
  7. Gürgen sandalye ve masaların cilalanması


2. EL MÜBADİL PAZARI BAŞLADI
Hobi Elişi Kümesi ve Mübadil Pazarı koordinatörü Bircan Özmen'in çabaları ve küme üyelerimizin kartılarıyla 2 El Mübadil Pazarımız bugün arka bahçe girişinde açıldı. Üyelerimizden Zekiye Demirtaş'ın getirdiği tezgahlar yerleştirildi ve ikinci el ürünler sergilenerek dernek yararına değerlendiriliyor. 




Kuşadası Mübadele Derneğinde bir günün hikayesi..  Kuşadası Mübadele Derneğinde bir günün hikayesi.. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.