Kuşadası Mübadele Evi Açılışı 30 Ocak 2020'de

Kuruluşundan bu güne, Kuşadası merkez, Camiikebir Mah. İnönü Blv. Aran Han'da, rahmetli kurucu başkanımız Süleyman Aran'ın karşılık beklemeksizin derneğimize tahsis ettiği ofisi kullana geldik.

2020 Yılında, derneğimizin adresi değişti. 

Bu yılın başlangıcından itibaren, derneğimizin resmi adresi, Mübadele Anı Evi olarak da hizmete açılacak olan Camiatik Mahallesi, Yıldırım Caddesi, 95 numara oldu.


ARAN AİLESİNE, AYSAN ve OSMAN ARAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Süleyman Aran'ın 2010 Haziran ayında vefatının ardından, ayni tahsis işlemini ayni zamanda dernek üyelerimiz olan eşi Aysan ARAN ile oğlu Osman ARAN da ayni şekilde 2019 yılı sonuna değin devam ettirdiler.
Süleyman Aran'ı bir kez daha rahmetle anar iken; onun derneğe "bedelsiz yer tahsisini", ayni şekilde geçmişten bu güne değin sürdüren Aysan Aran ve Osman Aran'a da şükranlarımızı sunuyoruz.

BELEDİYE, PROTOKOLÜ İPTAL EDEREK, MÜBADELE EVİNİ BOŞALTTIRMIŞTI

Önceki (2014-2019 dönemi) Kuşadası Belediyesi Bşk. Özer Kayalı yönetimi ile yaptığımız 10 yıl süreli "Ortak Hizmet Projesi Protokolü" ile derneğimizin kullanımına verilen, Kuşadası Belediyesi'ne ait Yıldırım Cad. 47 numarada, geçen yıl 30 Ocak 2019'da açılışını yaptığımız Mübadele Anı Evi kısa sürede çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yaparak takdir kazanmış ve ses getirmişti.
İvme kazanan çalışmalarımız devam etmekte iken, yapılan yerel seçimlerde işbaşına gelen Belediye Bşk. Ömer Günel, öncek dönemde yapılan 10 Yıllık Ortak Hizmet Projesi protokolünü, iptal ederek, Kuşadası Mübadele Anı Evi'ni Ekim-2019'da boşalttırılmıştı.

KUŞADASI MÜBADELE ANI EVİ'NİN AÇILIŞI, MÜBADELE'NİN 97. YILDÖNÜMÜNDE

Derneğimiz ve Mübadele Evi 2020 yılına yeni adreste başladı.
Türkiye Diyanet Vakfı'ndan kiraladığımız, Camiatik Mahallesi, Yıldırım Caddesi 95 numaradaki restore edilmiş tescilli Kuşadası Konağı yeni mekanımız oldu.

13.11.2008'de mütevazi bir ofiste faaliyetine başlayan derneğimiz bu gün itibariyle resmen KUŞADASI merkez, Camiatik Mahallesi (İkioluklu) YILDIRIM CADDESİ, 95 numarada KUŞADASI MÜBADELE ANI EVİ - TÜRK KAHVESİ ve dernek merkezi olarak hizmet edecek olan yeni adresimize taşınmış olmaktadır. Resmi açılışımız, Mübadelenin 97. Yıldönümü'nde (30 Ocak 2020, Perşeme günü saat 15:00) gerçekleştirilecektir.
Derneğimizin bu güne ulaşmasına, küçük-büyük katkısı, desteği olan herkese teşekkür ediyoruz.



Kuşadası Mübadele Evi Açılışı 30 Ocak 2020'de Kuşadası Mübadele Evi Açılışı 30 Ocak 2020'de Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:30 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.