Yönetim Kurulu Nisan-2019 toplantısı yapıldı.


Derneğimiz yönetim kurulunun Nisan ayı olağan toplantısı, Kuşadası Mübadele Evi'nde toplandı. Y. Kurulu üyelerinden Osman Aran ile Mehmet Ökten'in mazaretleri katılmadığı toplantıda bir dizi kararlar alındı. 

YENİ ÜYELERİMİZ: HOŞGELDİNİZ!..

Dernek Yönetim Kurulu'nda 53 sayılı karar ile, üyelik başvurusu yapanlardan Metin DİNC 179, Tamer SARISAKAL-180, Füsun ÖZENÇ-181, İstemi AYDINGÕZ -182, Nurten ÇELİKSOY-183 no ile üyeliklere oybirliğiyle kabul edildiler. Yeni üyelerimize aramıza hoşgeldiniz diyoruz!.

AYDABİR ETKİNLİKLERİ İÇİN KOMİSYONLAR OLUŞTURULACAK

Derneğimizin, Kuşadası Mübadele Evi'nde her hafta Cumartesi günleri saat 15:00'de düzenlediği etkinlikler için dernek üyeleri arasından komisyonlar oluşturulması kararlaştırıldı.

Buna göre, her AYDABİR etkinliği için 3-5-7 kişiden oluşturulacak komisyonlar oluşturulacak. Komisyonlar, düzenlenecek etkinliklerin planlanması, takvimi, programlanması, duyurulması ve yürütülmesini üstlenecek.  Oluşturulması kararlaştırılan komisyonlar şunlar; 
  1. AYDABİR: "MÜBADİL MUTFAĞI" Komisyonu,
  2. AYDABİR:  "İKİ YAKADAN EZGİLER" Komisyonu,
  3. AYDABİR: "BİR KONU-BİR KONUK" Komisyonu,
  4. AYDABİR: "AİLE ÖYKÜLERİ" Komisyonu
Dernek bşk. Ahmet Altunsoy  üyeleri ilgi alanlarına giren ve çalışma yürütmek istedikleri komisyonlarda görev almaya davet etti. Amaçlarının daha çok dernek üyesinin etkin-aktif görev üstlenerek,  hem kendilerini hem de derneğin gelişimine katkı yapması olduğunu belirtti.

BASIN ve MEDYA BİRİMİ


Öte yandan,  dernek etkinliklerinin, basına ve kamuoyuna duyurulması ile fotoğraf-film/video ve ses kayıtları ile belgelenmesi işleviyle bir Basın ve MEDYA Sekretaryası'nın oluşturulması konusu da bu günkü yönetim kurulunda ele alındı.  Bu iş için  fotoğraf-video kayıt ve düzenleme, sosyal-digital medya alanında ilgili ve yetkin dernek üyelerinden bir sekreterya oluşturulması  kararlaştırıldı.

MÜBADELE EVİ'NDE

30 Ocak 2019'da hizmete açılan Kuşadası Mübadele Evi ve Türk Kahvesi'nde ziyaretçi trafiği, ikramlarımız ve izlenimler yönetim kurulunda değerlendirildi. Kuşadalı hemşehrilerimiz, yerli ve yabancı ziyaretçilerin olumlu ve teşvik edici değerlendirmeleri memnuniyetle  ifade edilerek, Kuşadası mübadele Evi'nin hem kentimiz Kuşadası ve hem de ziyaretçiler için önemli zenginlik oluşturduğu saptandı. İkramların, gerek tad-sunum, gerekse servisinde özgünleştirilmesi için atılacak adımlar için öneri raporun ivedilikle hazırlanması için yönetim kurulunda görevlendirilme yapıldı.







Yönetim Kurulu Nisan-2019 toplantısı yapıldı. Yönetim Kurulu Nisan-2019 toplantısı yapıldı. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.