Kuşadası Mübadele Evi, Nisan-2019 Etkinlik Programı

Kuşadası Mübadele Evi'nde, derneğimiz tarafından yürütülmekte olan etkinliklerin ayrıntıları belli oldu. Nisan 2019 içinde Mübadele Evi'nde 4 etkinlik ve derneğimiz tarafından organize edilen günübirlik bir Muğla-Gökova-Dalyan turu yer alıyor. 

HER AY BİR AİLE ÖYKÜSÜ Programının ikincisinde, Alasonya Kökenli "Candan ve Kumru" ailesi tanıtılıyor.  Dernek üyelerimiz Ergün CANDAN  ile Aysel (Kumru) CANDAN'ın sunumu ve anlatımıyla, fotoğraf-slayt gösteriminde ailelerinin öyküsü anlatılacak.


AYDABİR: BİR KONU, BİR KONUK Programında Yard. Doç. Dr. Nuri ADIYEKE "DRAMA'da MÜBADELEYE HAZIRLIK" konusunda bir sunum gerçekleştirecek. Halka açık etkinlik, 13 Nisan 2019, Cumartesi saat 15:00'de.


AYDABİR: 2 YAKADAN EZGİLER Programında, şef Adem Uzun yönetimindeki NAZENDE Türk Halk Müziği Korosu, 20 Nisan 2019 Çumartesi saat 15:00'de Mübadele Evi'nde doğal ortamda bir dinleti gerçekleştirecek.



AYDABİR Mübadil Mutfağı Programının ikincisinde, Osman Özoğuz Rumeli Çorbaları hakkında bilgi veriyor ve özel olarak hazırladığı "AYAK-PAÇA" çorbasını tattırarak, değerlendirmelerinizi alıyor. 27 Nisan 2019, Cumartesi saat 15:00'de Kuşadası Mübadele Evi'nde.


Kuşadası Mübadele Evi, Nisan-2019 Etkinlik Programı Kuşadası Mübadele Evi, Nisan-2019 Etkinlik Programı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 10:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.