Mübadele Evi'nde Kuşadası'nın Geçmişine Yolculuk


Selanik Mübadilleri ve Rumeli Göçmenleri Derneği, BİR KOINU-BİR KONUK KÜMESİ 26 Kasım 2022, Cumartesi etkinliğinde Mimar Ümit ÖZKAN'ı konuk etti.



Kuşadası'ndaki kentsel sit alanı; tescilli yapılar, yenilenen yapılarda koruma ve kullanım dengesi oluşumu uygulama örnekleri ile sunuldu. Dernek ve Mübadele Evi'mizin de bulunduğu, eski Kuşadası için önemli ve yararlı bir bilgilenme toplantısı oldu.



İlgili katılımcı topluluğunun soruları ile devam eden toplantı, Mübadele Evi bahçesinde ikramlar ve günün anı fotoğrafı ile son buldu.



Bu alanda Kuşadası'nda uzun yıllardır emek ve çaba gösteren şahsiyetlerden biri olan, konuğumuz Ümit ÖZKAN'a sunumu için; toplantıyı başarı ile organize edip yürüten BİR KONU-BİR KONUK Küme'mize teşekkür ederiz.

(Etkinlik fotoğrafları ve paylaşımları için: Asu Özlü, Mediha Tütüncü,  Hüseyin Yılmaz ve  Sibylle Altunsoy'a ayrıca teşekkürler..)

  Bu etkinlikten daha fazla fotoğraf ve video için albüme tıklayınız: ETKİNLİK ALBÜMÜ

Mübadele Evi'nde Kuşadası'nın Geçmişine Yolculuk Mübadele Evi'nde Kuşadası'nın Geçmişine Yolculuk Reviewed by Mübadele Kusadasi on 23:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.