GRUP NOSTALJİ Mübadele Evi'nde idi

Kuşadası Mübadele Derneği'nin "2 YAKADAN EZGİLER" Kümesinin, bayram nedeniyle ertelenen etkinliği bugün Kuşadası Mübadele Evi bahçesinde gerçekleştirildi.

 



Dernek üyeleri yanıs ıra, çok sayıda dinleyici misafirin de doldurduğu Mübadele Evi bahçesindeki dinleti sonrasında, katılımcılara dernek üyelerinin evlerinde hazırlayıp getirdikleri nefis ikramlar, çay ve içecekler eşliğinde yine ücretsiz olarak sunuldu. 


Kuşadası Mübadele Derneği'nin sunduğu müzik ziyafetine katılanlar arasında çok sayıda kişinin derneğe üyelik başvuru formu doldurduğu gözlendi.

ETKİNLİK DEĞERLENDİRMESİ

Kuşadası Mübadele Derneği Yönetim Kurulu Bşk. Ahmet Altunsoy, bugünkü GRUP NOSTALJİ dinletisini değerlendiren kısa bir açıklama yaptı. Altunsoy'un  açıklaması şöyle:

 "2 YAKADAN EZGİLER KÜMESİ etkinliğimizi gerçekleştiren, dernek üyesi müzisyen arkadaşlarımızın oluşturduğu GRUP NOSTALJİ'ye çok teşekkür ederim. Ceynur, Okan, Ahmet, İlker üyelerimizi kutluyorum. Sıcak havaya karşın, bahçemizi dolduran üye ve misafirlerimize müthiş bir müzik ziyafeti çektiler.. Başarılarının devamını canı gönülden diliyorum".

Etkinlikten daha fazla fotoğraf ve video kayıtları için tıklayınız: 2 YAKADAN EZGİLER-GRUP NOSTALJİ-30 Temmuz 2022 Albümü

GRUP NOSTALJİ Mübadele Evi'nde idi GRUP NOSTALJİ Mübadele Evi'nde idi Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.