"Emanet Çeyiz" Film oluyor


Yılın mübadele romanı seçilen, birçok dile çevrilerek, ilgi ile okunan ve birçok baskısı yapılan Kemal Yalçın'ın "Emanet Çeyiz" romanı, sinema filmi oluyor. 

Emanet Çeyiz Türk, Alman, Yunan ortak yapımı olarak Rejisör Gülsel Özkan tarafından Future Desing Company film şirketi sorumluluğunda sinema filmine çekilecek. Film senaryosu Alman senaristler tarafından Almanca olarak yazıldıktan sonra, Türkçe, Yunanca ve İngilizce'ye çevrilecek. 

Emanet Çeyiz'in geçtiği yerleşimlerde inceleme

Senaryo hazırlıkları kapsamında Rejisor Gülsel Özkan ve Yazar Kemal Yalçın 6
Aralık 2021'de Türkiye'de Denizli, Honaz, Pamukkale, Mursallı, Şirince, Kuşadası, İzmir ve İstanbul’da incelemeler yapacaklar. Gülsel Özkan'ın çektiği örnek filmler sonrasında, Atina ve Selanik' de ziyaret edilecek

Senaryoyu 4 Alman senaryo yazarı yazacak.

Yazar Kemal Yalçın, Kuşadası Mübadele Evi'nde-17 Eylül 2021

Türk-Alman-Yunan Ortak yapımı olarak planlanan filmin çekimlerine hazırlık olmak üzere yazar Kemal Yalçın ve film yönetmeni bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Türkiye'ye geliyor. Romanın geçtiği ve mübadillerin yerleştirilip halen yaşadıkları  Denizli-Honaz, Germencik-Mursallı, Selçuk-Şirince ve Kuşadası yerleşimleri ziyaret edilecek.

Kuşadası Mübadele Evi'nde film-senaryo toplantısı

Bu kapsamda yazar Kemal Yalçın ile film Gülsel Özkan 10 Aralık 2021 Cuma günü saat 17:00'de Kuşadası Mübadele Evi'ni ziyaret ederek, film senaryo hazırlıkları üzerine dernek üyelerimiz ve konuklarımız ile bir görüşme ve söyleşi yapacaklar.


17 Eylül 2021-Kuşadası Mübadele Evi'nde Kemal Yalçın-Emanet Çeyiz söyleşisi


"Emanet Çeyiz" Film oluyor "Emanet Çeyiz" Film oluyor Reviewed by Mübadele Kusadasi on 12:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.