Mübadiller Kahvaltı'da Buluştu.

(16.12.2017, Cumartesi) güzel bir Kuşadası gününde, Kuşadası körfezi manzarasına hakim mekanımız (İlayda Avantgarde Otel'de) nefis kahvaltı eşliğinde söyleştik, sohbet ettik. 

Dernek Bşk. Ahmet Altunsoy'un dernek çalışmaları, planlanan etkinlikler, geziler ve benzeri konulardaki açıklamalarının ardından. Dernek saymanı Salih Pancar mali duruma ilişkin bilgiler verdi. 

30 Ocak 2018 İçin planlanan etkinlik, sergi, film gösterimi, sanatçı-yazar-kitap tanıtım ve söyleşileri ile "10. Geleneksel Kuşadası Mübadele Gecesi" hakkında üye ve katılımcılara bilgi aktarıldı. Öneri ve görüşler değerlendirildi. 


Derneğimize yeni üyelik başvuruları toplandı. 

İlk kez aramıza katılanlardan, Söke'den gelen ve ailesi Drama kökenli Ali Çağlı ve eşinin Drama futbol takımı kaşkolu eşliğinde, ziyaret ettiği baba memleketini anlatması, elbette siyah-beyazrenkdaşı Kuşadasıspor ile üyelerimiz arasındaki Beşiktaşlıları heyecanlandırdı.. Hoş bir atmosferde geçen toplantımız, saat 13:30'da sona erdi..

(Mekan prensipleri açısından sınırlı tuttuğumuz katılımcı sayısı dolayısıyla, karşılayamadığımız talepci üye ve dostlarımızdan özür diler, yeni kahvaltı-buluşmaları hazırlayacağımızı bildirmek isteriz.) 



Toplantı-Kahvaltı'ya ilişkin haber ayrıntılarını ve kararları kısa sürede sayfamızda paylaşacağız.
Mübadiller Kahvaltı'da Buluştu. Mübadiller Kahvaltı'da Buluştu. Reviewed by Mübadele Kusadasi on 20:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.