5. Genel Kurulumuz Toplandı



Derneğimizin 5. Olağan Genel Kurulu 2 Nisan 2016 Cumartesi günü, Kuşadası İlayda Avantgarde otel salonunda gerçekleştirildi.
Saat 10:00'da başlayan genel kurulda, ilk olarak toplantı divanı oluşturuldu.
Mehmet Ökten'in divan başkanı Faruk Şerif ile Adnan Altunsoy'un divan üyesi seçilerek yerlerini almalarından sonra saygı duruşu yapıldı.
2014-16 Dönemi çalışma ve Mali Raporları ile Denetim Kurulu Raporu'nın genel kurula sunulmasının ardından, raporlar ayrı ayrı oylanarak oybirliğiyle onaylandı.
2016-18 Dönemi için 27.500,- TL olarak önerilen Dernek Taslak Bütçesi oybirliğiyle onaylandı.

Yapılan seçimler ardından 2 yıl için dernek yönetimine önerilen; Ahmet Altunsoy, Alim Karakuş, Salih Pancar, Aysan Arcan, Melek Çengel, Ümit Öge, Ali Ercan oybirliğiyle asil üyeliklere seçildiler.

Denetim Kurulu için yapılan seçimlerde önerilen Fahri Pancar, Önder Geçener, Hüseyin Çetinkaya oylanarak oybirliğiyle denetim kurulu asil üyeliklerine seçildi.

Samimi bir ortamda geçen toplantının son bölümünde söz alan üyeler önümüzdeki dönem dernek çalışmalarına ilişkin öneri ve isteklerini dile getirdiler.
Kuşadası'nda bir Mübadele Parkı düzenlenmesi, Mübadele Evi ya da Müzesi girişimlerinin takipçisi olunmasını; Kuşadası Belediyesinin konuya ilişkin desteği için çaba gösterilmesini istediler.







5. Genel Kurulumuz Toplandı 5. Genel Kurulumuz Toplandı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.