ANKET SONUÇLARI-2: "Eksiklikler ve çözüm önerileriniz?"

 


Dernekte saptadığınız eksiklikler var ise;  çözüm önerilerinizi yazar mısınız?45 yanıt
Yok
Gezi etkinliklerimiz unutuldu.
Herşey yolunda bence
Organizasyon ve görev dagilimi
Mükemmel iyinin düşmanıdır denir, eksiklikler mutlaka vardır ama her zaman söylediğim gibi uzun süredir en aktif, en katılımcı, tüm üyelerin, üyesi olmaktan onur duyduğu, görebildiğim kadarı ile, tek STK. Ne mutlu bana ki böyle bir derneğin üyesiyim. Kolaylıklar dilerim, yolumuz açık olsun
Ben yeniyim ama çay içilen bardağını herkes kendi getirsin yada yıkasınlar kimseye yük olmasın
Bana genelde sorulan soru şu okuyan öğrenciler için burs veriyor musunuz diye Bütçeden böyle bir pay ayrılabilir mi Gönüllü üyeler olur mu
Yapılan etkinliklerden memnunum
Çok iyi arkadaşlarımızın, gruptan ansızın kopması düşündürücü., keşke olmasa
Herşey çok güzel...
Genclerin dernege uyeligi ve dernek calismalarina katilimina yonelik bizzat onlardan alacagimiz teklifler dogrultusunda calismalar ve etkinlikler yapilabilir.
Fazlası var , eksiği yok
Bahçenin bakıma ihtiyacı var. Çözüm ilgili dernek tarafından plan, program yapılabilir.
Dernek kütüphanesi,dil ve teknoloji küme çalışmaları özellikle beyin egzersizi açısından büyük bir fırsat.Bu fırsatı kullanamıyoruz.Yeni şeyler öğrenmek istemiyor gibiyiz.Aslinda bu toplumsal bir hastalığımız.
Dernekte bir kütüphane var mı bilmiyorum. Yoksa oluşturulup özellikle mübadele yıllarına ilişkin ne kadar kitap ve yazı varsa bulundurulması gerekir diye düşünüyorum.
Eksik tesbit edebilecek ölçüde çalışmaların içinde değilim.
Geziler icin otobüs duzenlensin.
Henüz yeniyim
Derneğimizin en büyük sorununun öncelikle derneğin kar amacı gütmeyen STK lardan biri olduğunun bilincinde olunması ve her yapılan görevin gönüllülük esasında yapildiginin bilincinde olunarak üyelere eşit masafede ve kraldan çok kralcı olunmasinin önüne geçilerek uye kazandırılması ve bunların devamlılığının sağlanması için fikir üretilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Düzenlenen sosyal ve kültürel etkinliklerden son derece memnunum. Fazlası var eksiği yok. Emeği geçen herkes altın madalyayı hakediyor.
ok bence herşey icten
Yok.
Arka bahçeyi 1 metre oyup, her tarafını aynı seviyeye getiriniz. Hem yokuş ortadan kalkar, düşme tehlikesi kalmaz, hem de büyük bir alan elde ederiz.
İçerisi Yazın çok sıcak oluyor, kışın çok soğuk oluyor. Bununla ilgili gerekli tesisatların sağlanması gerektiğini düşünüyorum.
Her şey çok güzel ama salonumuz dar hanimefendilerin ve beyefendilerin nezaketi, çalışmaları taktireşayan
Hepsi amacına göre güzel gidiyor
Herşey güzel ben memnunum
Herşey güzel ben memnunum
Hepsi güzel eksik göremiyorum
Çok büyük bir eksiklik goremiyorum
Derneğimiz çok özverili çalışıyor teşekkür ederiz
Çok fazla medya paylaşımı yapılıyor. Gözden geçirmekte fayda var .
Her şey mükemmel.
Dernek giriş kapısındaki tabelakada ki (kahve) kelimesinin ,yoldan geçenlerin sanki kahve de içilip dinlenecek yer anlamı da var .Bu hususun yönetimce genel kurulda görüşülmesini.
Katılım sağlayamadığım için bilemiyorum
Hastalık, ölüm vs.durumlarinda üyemize manevi desteği daha kuvvetli tutularak, derneğinin arkasında oldugunun hissettirilmesi .
yok
Mutfak kumesi koro ve aile oyküsü
Herhangi bir eksiklik yok
Bahçedeki rampa çok dik, bir yanina merdiven olsa iyi olur.
Bence çok güzel herşey
Yapılan etkinliklerde, Uzakta olanlar için zoom üzerinden de canlı yayın yapılırsa izleme imkanımız olur.
İnsan ayırımı yapılmaması. Verilen sözlerin tutulması. Herkesin eşit söz hakkına sahip olması. Uygun olan arkadaşların ellerini taşın altına koyarak yıllardır birçok sorumluluğu yürüten arkadaşların yükünü azaltması. Örneğin hep aynı kişilerin nöbetçi olmaması. Herkesin konuşurken dengeli konuşması.Her şeyden önce insan gibi insan olarak hareket edilmesi. Kadın, erkek, din, dil, ırk, mezhep ayırımı yapılmaması.

ANKET SONUÇLARI-2: "Eksiklikler ve çözüm önerileriniz?" ANKET SONUÇLARI-2: "Eksiklikler ve çözüm önerileriniz?" Reviewed by Kuşadası Mübadele Evi on 10:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.