Eylül'de doğan üyelerimize, toplu doğum günü kutlaması

Dernek üyelerimizden, doğum günü Eylül ayında olanları için toplu doğum günü kutlaması bu gün (30 Eylül 2023, Cumartesi) saat 14:00'de yapıldı.




Yönetim kurulu bşk. Ahmet Altunsoy, açılışta yaptığı konuşmada,  toplu doğum günü kutlamalarının üyeler arası dayanışma ve buluşma için vesile olduğunu vurgulayarak, her ay bu organizasyonu yapmakta olan derneğimizin SOSYAL DAYANIŞMA Kümesi temsilcisi Aydan Özkan'ı mikrofona davet etti. 


Aydan Özkan, her ayın son gününde,  o ay doğan üyelerimizle böylesi biraraya gelmek ile  onların mutluluğuna tüm dernek üyeleri olarak ortak olmak ve Kuşadası Mübadele Evi'nin yarattığı sevgi, saygı ve dayanışma çemberinde güzel bir anı olarak kaydetmek istediklerini söyledi.

Mübadele Evi bahçesindeki kutlamada özel hazırlanan pasta yanısıra dernek üyelerden gelen ikramlarla zengin bir sofra oluşturuldu, anı fotoğrafları çekildi.




Eylül'de doğan üyelerimize, sağlıklı ve mutlu günler dileklerimizle, derneğimiz bünyesindeki üretken çalışmalarda birlikte nice yıllar diliyoruz.





TOPLU DOĞUM GÜNÜ-30 Eylül 2023 Etkinliğinden daha fazla fotoğraf ve videolar için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız: 

ÜYELER TOPLU DOĞUM GÜNÜ-EYLÜL 2023


Eylül'de doğan üyelerimize, toplu doğum günü kutlaması Eylül'de doğan üyelerimize, toplu doğum günü kutlaması Reviewed by Mübadele Kusadasi on 23:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.