Kuşadası Mübadele Evi'nde ayın konuğu: Cansu Dülger idi


Kuşadası Mübadele Derneği'nin BİR KONU-BİR KONUK KÜMESİ etkinliğinde bugün Cansu DÜLGER'i konuk ettik. "Mübadele ve Kent Belleği: Nuh Bey Konağı" kitabının yazılış öyküsünü dinledik.


Söyleşi bitiminde, etkinlik Kuşadası Mübadele Evi bahçesinde devam etti. Burada sunulan ikramlar eşliğinde, Cansu Dülger kitabını imzaladı.

Saat 17:00'de KUŞADASI MÜBADELE KOROSU'nun, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. Yıldönümü için hazırladığı mini konseri-dinletisi yapıldı:




 Saat 17:30'da sahneye Kuşadası Mübadele Derneği SPOR ve FOLKLOR KÜMESİ'nin oluşturduğu yöresel-ege halk dansları ekibi çıktı. Ege yöresinin halk danslarından kısa örnekler sunan, ekibimiz izleyenlerden beğeni topladı ve tam not aldı..

 

Konuğumuz Cansu Dülger'e, etkinliği hazırlayıp yürüten "Bir Konu-Bir Konuk Kümesi"ne ve başarılı bir etkinliği mümkün kılan tüm Kuşadası Mübadele Derneği üyelerimize teşekkür ederiz.

Hep birlikte, yeni ve başarılı etkinliklere..

Cansu Dülger'in konuk olduğu etkinlikten daha fazla fotoğraf ve videolar için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayarak, ilgili albümü ziyaret edebilirisiniz: 

ETKİNLİK ALBÜMÜ

(Fotoğraf ve videolar için: Asu Özlü, Sibylle ve Ahmet Altunsoy'a teşekkürler.)


Kuşadası Mübadele Evi'nde ayın konuğu: Cansu Dülger idi Kuşadası Mübadele Evi'nde ayın konuğu: Cansu Dülger idi Reviewed by Mübadele Kusadasi on 22:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.