Mübadele Evi ve Derneğimiz ziyaretçilerini ağırladı


07 Ağustos 2021Cumartesi günü İyi Parti Aydın İl Başkanı Süleyman Demirci, Genel Başkan Danışmanı İbrahim Alagöz,  İl Divan ve yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve yönetimi İyi Parti Kuşadası İlçe divan kurulu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kuşadası Mübadele Evi'ni ve derneğimizi ziyaret etti.

İyi Parti Genel Bşk. Meral Akşener'in Rumeli-Balkan Masası Danışmanı İbrahim Alagöz ve beraberindeki heyet, Mübadele Evi bahçesinde dernek yönetimi ve üyelerimiz ile bir sohbet ve görüşme gerçekleştirdi.


Görüşmede Kuşadası Selanik Mübadilleri ve Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma derneği Başkanı Ahmet Altunsoy, Kuşadası  Mübadele Evi ve derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Türkiye'deki Mübadil Kuruluşlarının her 30 Ocak'ta, mutabakat oluşturarak yayınladıkları taleplerin, siyasilerce programatik yaklaşımları için referans alınabileceğine işaret etti.




Dernek yönetimi ve üyelerimizin hazır bulunduğu görüşmenin ardından, ziyaretçi heyet Mübadele Anı Evi'mizin müze bölümünü gezip, memnuniyetlerini ifade ederek veda etti.

Mübadele Evi ve Derneğimiz ziyaretçilerini ağırladı Mübadele Evi ve Derneğimiz ziyaretçilerini ağırladı Reviewed by Mübadele Kusadasi on 12:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.